CHP’li yeni meclis üyesine “Hoş geldin” çiçeği

CHP’li yeni meclis üyesine “Hoş geldin” çiçeği
  • 4 Nisan 2017 11:01

Geçtiğimiz hafta Adalet ve Kalkınma Partisi’nden Cumhuriyet Halk Partisi’ne geçen Karabağlar Belediyesi Meclis Üyesi İsmail Taş’a ilk grup toplantısında CHP’li üyeler “Hoş geldin” çiçeği takdim ettiler. Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu, İsmail Taş’a çiçeği verirken “Hoş geldiniz” dedi, “Hayırlı olsun” dileğinde bulundu.
Karabağlar Belediyesi’nin aylık olağan meclis toplantısı dün gerçekleştirildi. Meclis toplantısı öncesi gerçekleştirilen grup toplantısında, geçtiğimiz hafta Adalet ve Kalkınma Partisi’nden Cumhuriyet Halk Partisi’ne katılan Karabağlar Belediyesi Meclis Üyesi İsmail Taş’a CHP’liler hoş bir sürpriz yaptı. Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu, CHP Karabağlar İlçe Başkanı Ali İhsan Yıldız ve CHP’li meclis üyelerinin katıldığı toplantıda, İsmail Taş’ın katılımının özellikle referandum sürecinde partiye güç kattığı vurgusu yapıldı.
Umarım gücümüze güç katarsınız
CHP Karabağlar İlçe Başkanı Ali İhsanYıldız da yeni katılan meclis üyesi İsmail Taş’ı aralarında görmekten duydukları mutluluğu dile getirerek, “Umuyoruz ki gücümüze güç katarsınız. Bizim meclis grubumuza, çalışmalarınızla verimli olacağınızı biliyoruz. Özünde sosyal demokrat bir düşünceye sahip olduğunuzu biliyoruz ve evinize hoş gel diniz diyorum” dedi.
Elim bundan sonra hizmet için kalkacak

Konuşma yapan çiçeği burnunda CHP’li Meclis Üyesi İsmail Taş ise, oldukça heyecanlı olduğunu belirterek, “Her zaman hizmetin yanında olmayı istedim ama şartlar öyle gerektiriyordu. Bundan sonra bu mecliste elimin hizmet için kalkacağı için çok sevinçliyim” dedi.

Başkan Selvitopu’ndan Hayırlı olsun dileği
Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu, İsmail Taş’a “Hoş geldiniz” dedi ve “Hayırlı olsun” dileğinde bulunarak çiçeği takdim etti. Çiçek takdiminin ardından günün anısına İsmail Taş, CHP’li diğer meclis üyeleriyle toplu fotoğraf çekildi.

Bu haber ilgini çekebilir ->  BORNOVA 1877'DEN GÖZ DOLDURAN PERFORMANS
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.