CHP’li Ali Çankır’dan ADÜ yönetimine sert tepki

CHP’li Ali Çankır’dan ADÜ yönetimine sert tepki
  • 19 Mart 2019 17:50

CHP Aydın İl Başkanı Ali Çankır’dan Adnan Menderes Üniversitesi Atatürk Kongre Merkezi açıklaması.

CHP Aydın İl Başkanı Ali Çankır’dan Adnan Menderes Üniversitesi Atatürk Kongre Merkezi başvuruda bulunduklarını ama seçimlere kadar tüm günlerin rezerve olduğunu belirten Rektör Yardımcısı’na, “Kafasını kuma gömenleri, tarafgir davrananları önce milletimize sonra Allah’a havale ediyoruz” dedi.

İşte CHP Aydın İl Başkanı Ali Çankır’ın o açıklaması;

Kamuoyuna,

Partimizin Proje Tanıtım toplantısı için geçtiğimiz günlerde Adnan Menderes Üniversitesi Atatürk Kongre Merkezi’ne tahsis konusunda resmi başvuruda bulunduk. Başvurumuzun üzerine; AK Parti’nin tanıtım toplantısına bir hafta önce ev sahipliği yapan Üniversite Kongre Merkezine ilişkin, seçimlere kadar tüm günlerin rezerve olduğunu beyan eden Rektör Yardımcısı AK Parti’nin talimatlarına uymaktadır. Belirtilen günlerin hepsinde Kongre Salonu’nun boş olduğu tarafımızca tespit edilmiştir. Kafasını kuma gömenleri, tarafgir davrananları önce milletimize sonra Allah’a havale ediyoruz. Milletin üniversitelerini, milletin salonlarını bu zorba yöntemle kapatanlara halkımız sandıkta gereken cevabı verecektir. 

 

Bu haber ilgini çekebilir ->  Menderes’te Şehitler Unutulmadı
ETİKETLER:
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.