CHP, İzmir’de ilk mazbatasını aldı…

CHP, İzmir’de ilk mazbatasını aldı…
  • 4 Nisan 2019 15:33

Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu, mazbata töreninde hizmet yarışına devam mesajı verdi: “Herkese eşit hizmet anlayışı ile çalışacağız” dedi.
Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu, “Seçim bitti, şimdi hizmet zamanı” dedi. İlçe Seçim Kurulu’na giderek mazbatasını aldı. Mazbatayı alan ilk belediye başkanı olan Selvitopu, tüm Karabağlar’a hizmet mesajı verdi. Törene eşi Fügen Selvitopu ile beraber gelen Başkan Selvitopu, partililerle tek tek selamlaştı.
31 Mart Yerel Seçimleri’nde CHP Adayı olarak girerek bir kez daha belediye başkanı seçilen Muhittin Selvitopu, İlçe Seçim Kurulu’ndan mazbatasını aldı. Törene CHP İlçe Başkanı Ali İhsan Yıldız, İYİ Parti İlçe Başkanı Hasan Yıldız ve CHP İzmir İl Başkan Yardımcısı Çetin Özdemir de katıldı. Yeni seçilen meclis üyelerinin yanı sıra mahalle muhtarları da Selvitopu’nun yanında yer aldı.
İlçe Seçim Kurulu Başkanı Rabia Yatağanbaba, İkinci Başkanı Hasan Çelik ve İlçe Seçim Kurulu Müdürü Meryem Kaya’dan mazbatasını alan Selvitopu, yeni dönemde de Karabağlar’da hizmet yarışına devam edeceklerini kaydederek, “İlçemizde büyük bir demokrasi olgunluğuyla bir seçim süreci atlattık. Tüm Karabağlar halkına teşekkür ederiz. Artık seçim bitti; hizmet zamanı diyoruz. Tüm Karabağlar’a eşit, adaletli hizmet etmek için var gücümüzle çalışacağız. 500 bin nüfuslu ilçemizi ileriye taşımak adına elimizden geleni yapacağız” dedi.
Mazbatasını aldıktan sonra meclis üyeleri, muhtarlar ve partililerle fotoğraf çektiren Selvitopu, çıkışta AK Parti İlçe Başkanı İrfan Doğruca ve AK Parti’li meclis üyeleriyle de karşılaşarak bir süre sohbet etti.

Bu haber ilgini çekebilir ->  Herkes Bornova’da yaşamak isteyecek
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.