Chp İzmir’de birlik ve dayanışma günü

Chp İzmir’de birlik ve dayanışma günü
  • 17 Kasım 2018 12:08

CHP İzmir İl Örgütü iktidar yolunda birlik beraberlik ve dayanışma yemeğine buluşuyor. İl Başkanı Deniz Yücel, belediye başkan ve meclis üyesi aday adaylarının buluşacağı yemeğe Örgütlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Oğuz Kaan Salıcı ile Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun da katılacak.

 CHP İzmir İl Örgütü, bu akşam saat 19.30’da Fuar 2 No’lu Hol’de iktidar yolunda birlik beraberlik ve dayanışma yemeğinde buluşuyor.
Aday adaylarının tamamıyla ilk kez bir araya gelinirken, bu önemli organizasyona CHP Parti Örgütü ve Örgüt Yönetimlerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Oğuz Kaan Salıcı da katılacak ve aday adaylarına seslenecek.

Öte yandan gelip gelmeyeceği merak konusu olan Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun da akşamki yemeğe katılacak. İl Başkanı Deniz Yücel ile görüşen Torun’un birlik, beraberlik ve dayanışma yemeğine katılacağını bizzat İl Başkanı Yücel’e ilettiği öğrenildi.

Bu haber ilgini çekebilir ->  Başkan Görkem Duman muhtarlarla buluştu
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.