CHP İzmir Ankara yolcusu

CHP İzmir Ankara yolcusu
  • 24 Nisan 2019 19:32

31 Mart yerel seçimlerinin ardından İzmir İl Örgütü ilk kez Ankara’ya gidecek. CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel öncülüğünde, il yöneticileri ve ilçe başkanları Başkent’e çıkarma yapacak. 26 Nisan Cuma günü Ankara’da olacak heyet CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu ile görüşecek.

31 Mart yerel seçimlerinde, İzmir’de hem oy oranını artıran, hem de CHP’li ilçe belediye sayısını 22’den 24’e çıkarıp büyük başarı yakalayan CHP örgütünün Ankara programı bir gün olarak planlandı. 26 Nisan Cuma günü saat 14.00’teki buluşmada, Kılıçdaroğlu ile görüşerek il ve ilçelerindeki seçim performanslarıyla ilgili bilgi verecek örgüt başkanları, geçtiğimiz günlerde şehit cenazesinde saldırıya uğrayan liderlerine de ‘Geçmiş olsun’ diyecek.

Daha önce 18 Nisan günü olarak belirlenen ziyaret, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun mazbatasıyla ilgili belirsizlik olduğu döneme denk gelmiş, bu nedenle ertelenmişti.

Bu haber ilgini çekebilir ->  Saime Bucaklıoğlu ulaşım projelerini açıkladı
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.