Çanakkale Şehitlerine Saygıyla…

Çanakkale Şehitlerine Saygıyla…
  • 15 Mart 2019 14:25

Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu, Karabağlar ilçesinden bulunan üç derneğin işbirliği ile düzenlediği “Çanakkale Zaferi ve Şehitlerini Anma Günü” etkinliğine katıldı.
Bozyaka Kültür Merkezi’nde düzenlenen etkinliği, Yeşilyurt Erzurumlular ve Erzurum’u Sevenler Derneği, Sivas Yiğidolar Dernekleri Federasyon ve Sarı Zeybek Kültür Sanat Derneği birlikte düzenledi.
Gecede bir konuşma yapan ve Çanakkale Savaşı’nın bir kurtuluş destanı olduğunu belirten Başkan Muhittin Selvitopu, “Çanakkale Savaşı Türk ve Dünya tarihinin en önemli dönüm noktalarından biridir. Milletimizin tüm olumsuzluklarına rağmen, istiklal uğruna hiç bir fedakarlıktan çekinmediğini gösteren eşsiz bir zaferdir.Başta Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere tüm şehitlerimizi rahmet, minnet ve saygıyla anıyorum” dedi.

Çanakkale Şehitlerine Saygıyla…İzmir Marşı’nı söylediler
Konuşmaların ardından Çanakkale Savaşı’nın canlandırıldığı gösteri büyük beğeni kazandı. Gecenin sonunda Başkan Muhittin Selvitopu, İlçe Başkanı Ali İhsan Yıldız ve diğer sivil toplum kuruluş temsilcileri sahneye çıkarak İzmir Marşı’nı söylediler.

Bu haber ilgini çekebilir ->  Bornova Belediye Başkan Adayı Cevdet Çayır: ‘’Sevgi ve ilgiyi Bornova'ya gösterecek olan bizleriz’’
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.