BUCALI SANATSEVERLERE MUHTEŞEM KONSER

BUCALI SANATSEVERLERE MUHTEŞEM KONSER
  • 17 Ekim 2018 10:21

 

Sanatı ve sanatçıyı Bucalılarla buluşturan Buca Belediyesi Kültür Sanat ve Sanat Merkezi muhteşem etkinliklerle kış dönemi programlarına başladı. Merkezin konser programlarının ilk etabında Türk Sanat Müziği’nin güçlü sesi Seher Dilmaç Meriç müzikseverlerle buluştu.

 

Konser, sergi ve söyleşileriyle Bucalıların çekim merkezi olan Buca Belediyesi Kültür ve Sanat Merkezi (bbksm) kış dönemi programlarına başladı. Birbirinden ünlü sanatçıların yanı sıra genç yetenekleri ve eserlerini de sanatseverlerin beğenisine sunan Merkez’in ilk konser programı Türk Sanat Müziği’nin sevilen yorumcusu Seher Dilmaç Meriç oldu.

Güzel sesi ve sahne performansıyla Bucalılara muhteşem bir müzik şöleni yaşatan Seher Dilmaç Meriç, zengin repertuarıyla beğeni topladı. Meriç’in şarkılarıyla kah hüzünlenip kah coşan Bucalı müzikseverler Türk Sanat Müziği’nin büyülü nameleriyle keyifli bir gece yaşaıd.

 

Bu haber ilgini çekebilir ->  Kırkpınar’dan Bayraklı’ya müjde: Fiyatları düşüreceğiz!
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.