Buca’da tepkiler çığ gibi…

Buca’da tepkiler çığ gibi…
  • 21 Şubat 2019 16:30

Gazete Ege \ Selcan Şerifaki

CHP Buca Belediye Başkan Adayı olarak açıklanan ancak daha sonra adaylığı değiştirilen Suat Nezir ve taraftarları Chp İzmir İl Başkanlığına gelerek siyah çelenk bıraktı. Balkan ve Rumeli dernekleri federasyon üyeleri, Balkan kökenli Suat Nezir’in şaibesiz, partisine bağlı bir isim olduğunu belirterek, “Suat Nezir bu onurlu görevi üstlenmek adına ilçesine gelerek çalışmalara başlamış ekip oluşturmuş, büro kiralamış, araç giydirmiş ve maddi-manevi emek sarfetmiştir. Bu süreçte genel başkan Kemal Kılıçdaroğlu, İzmir’e gelerek aday tanıtımında da bir kez daha Buca adayı olarak Nezir’i takdim etmiştir. Ne var ki, 19 Şubat Salı günü genel merkez Nezir’in adaylığını hiçbir neden göstermeden hiçe saymış bir başkasını açıklamıştır. Böyle bir olay Türk siyasi tarihinde görülmüş değildir. Birtakım ayak oyunlarıyla yapılan aday değişikliğini insani, ahlaki ve onurlu bulmuyoruz” dedi.

İzmir Balkan Rumeli Dernekleri Federasyonu Başkanı Vahap Savaşan, 4 federasyon ve 58 Rumeli Balkan Derneği temsilcisi “Tek ve vazgeçilmez adayımız Suat Nezir’dir” açıklamasının ardından olaysız bir şekilde dağıldı.

 

 

 

Bu haber ilgini çekebilir ->  Soyer: “Yaptığımız her şey en çok gençler için”
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.