Bu hizmet çok seviliyor

Bu hizmet çok seviliyor
  • 12 Ocak 2018 10:42

Ağız ve diş sağlığı alanında verdiği ücretsiz hizmetle birçok belediyeye örnek olan Bayraklı Belediyesi, 7 ağız ve diş sağlığı merkezinde geçtiğimiz yıl 17 bin 769 kişiye hizmet verdi.

Bayraklı Belediyesi vatandaşların sağlığından yakından ilgilenmeye devam ediyor. Sağlık alında hayata geçirdiği projelerle dikkat çeken Bayraklı Belediyesi’nin en çok ilgi gören ücretsiz diş tedavisi hizmetinden her yıl binlerce kişi ücretsiz yararlanıyor. Adalet ve 75. Yıl Mahallesi’nde 2, Nafiz Gürman Kültür ve Sağlık Evi, Gümüşpala Düğün Salonu ve İhsan Alyanak Kültür Merkezi’nde birer olmak üzere toplam 7 ağız ve diş sağlığı merkezinde diş muayenesi, dolgusu, diş çekimi ve temizliği işlemlerinden geçtiğimiz yıl 17 bin 769 kişi yararlandı. Kaliteli malzemelerin kullanıldığı bu merkezlerden vatandaşlar “gülerek” ayrıldı.

ÖNCE MUAYENE SONRA RANDEVU

Tedavi olmak için diş polikliniklerine gelen 17 bin 769 kişiden 8 bin 934’ünün muayenesi, 4 bin 810’unun dişine dolgu işlemi, bin 880’inin diş temizliği yapıldı. 2 bin 145 kişini ise diş çekim işlemi gerçekleştirildi. Herkesin ücretsiz yararlandığı ağız ve diş sağlığı polikliniklerine başvuru için 0 (232) 341 31 31 numaralı telefondan randevu alınması gerekiyor. Merkezlerde diş çekimi, temizleme, dolgu gibi işlemlerden herhangi bir ücret talep edilmiyor.

SAĞLIKTA “MARKA” İLÇE

Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ, sağlık alanında verdikleri ücretsiz hizmetlerin vatandaşlar tarafından takdir gördüğünü belirterek, “Belediye olarak vatandaşlarımızın sağlığından yakından ilgileniyoruz. Özellikle ağız ve diş sağlığı hizmetinden hemşehrilerimiz çok memnun. Çok olumlu geri dönüşler alıyoruz. Burada güler yüzlü personelimiz hastalarla çok iyi iletişim kuruyor. Her yıl binlerce kişi bu hizmetimizden ücretsiz olarak yararlanıyor. Bayraklı dışından da çok sayıda hasta, merkezlerimize gelerek muayene oluyor. Bu hizmetimize devam edeceğiz” dedi.

Bu haber ilgini çekebilir ->  İrfan Önal, emeklilerimizin yanında olacağız!
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.