Bornova Çocuk Kulübü’nde doğum günü heyecanı

Bornova Çocuk Kulübü’nde doğum günü heyecanı
  • 14 Ağustos 2018 09:34

Üye sayısı 5 bin 483’ü bulan Bornova Belediyesi Çocuk Kulübü’nde doğum günü heyecanı yaşandı. Ağustos Ayı’nda doğan 117 çocuğun özel günü, düzenlenen eğlenceli bir parti ile kutlandı.

Bornova Belediyesi’nin 7-14 yaş arasındaki çocuklar için hayata geçirdiği Bornova Belediyesi Çocuk Kulübü giderek artan üye sayısı ile büyümeye devam ediyor. Çocukların spordan sanata çeşitli etkinliklerle eğlenceli ve kaliteli vakit geçirmeleri amacıyla kurulan kulüpten 5 bin 483 çocuk yararlanıyor. Kendileri için düzenlenen çeşitli etkinliklerle keyifli zaman geçiren çocukların doğum günleri de hep beraber kutlanıyor. Her ay düzenlenen parti ile o ay içinde doğan çocukların yeni yaş heyecanına ortak olunuyor. Ağustos ayında doğan kulüp üyesi 117 çocuğun doğum günü de düzenlenen parti ile kutlandı.

Çocuklara renkli kutlama

Uğur Mumcu Kültür ve Sanat Merkezi Çok Amaçlı Salonu’nda gerçekleşen etkinlik renkli görünrülere sahne oldu. Palyaço ile dans ederek oyunlar oynayan kulüp üyesi minikler şişme oyuncaklarda da zıplayarak eğlendi. Yüz boyama etkinliğinin de yapıldığı partide hazırlanan özel pastayı da çocuklar hep birlikte kesti. Anne ve babalarının da eşlik ettiği çocuklara Bornova Belediyesi doğum gününleri için satranç takımı hediye etti.

Çocuklara yönelik projelere öncelik verdiklerini belirten Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila, “Çocuklar bizim geleceğimiz. Ve geleceğe yaşanabilir bir kent bırakmak için çalışırken, Çocuk Kulübümüz aracılığıyla da  miniklerimizin keyifle zaman geçirmeleri için çeşitli aktiviteler düzenliyoruz” dedi.

Bu haber ilgini çekebilir ->  Saime Bucaklıoğlu; Marina Projemiz Sahil Peyzaj Düzenlemesi ve Yenilik Projemiz Hazır
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.