Bornova Belediyesi’nden vatandaşa vergi kolaylığı

Bornova Belediyesi’nden vatandaşa vergi kolaylığı
  • 25 Mayıs 2018 10:01

Bornova Belediyesi, emlak ve çevre temizlik vergisinin ilk taksitinin son ödeme tarihi olan 31 Mayıs yaklaşırken, vatandaşların ödemelerini daha rahat yapabilmeleri için tüm gerekli önlemleri aldı. Anlaşmalı bankaların kredi kartlarıyla 12 taksitte ödeme imkanı sunan Bornova Belediyesi’nin Merkez ve Çamdibi vezneleri ile haftasonunda da hizmet verecek. Ödemeler ayrıca Bornova Belediyesi’nin www.bornova.bel.tr adresinden yapılabiliyor.

Bornova Belediyesi, emlak ve çevre temizlik vergilerinin son ödeme tarihi olan 31 Mayıs öncesinde vatandaşların işlemlerini kolaylıkla yapabilmeleri için tüm önlemlerini aldı. Vatandaşlara  hem veznelerden, hem de internet üzerinden ödeme yapma imkanı sunuldu.

 

12 aya kadar taksit imkanı

 

Vatandaşlar, ödemelerini 12 aya kadar taksitle de yapabilecek. Ödemeler, anlaşmalı bankaların kredi kartları ile hem Bornova Belediyesi veznelerinden hem de www.bornova.bel.tr adresinden gerçekleştirilebilecek. Taksitlendirme işlemlerinde bankaların uyguladığı vade farkları geçerli olacak.,

 

Vezneler haftasonu da açık

 

Bornova Belediyesi’nin Merkez ve Çamdibi vezneleri 26-27 Mayıs Cumartesi ve Pazar günleri de dahil olmak üzere 08.30-16.30 saatleri arasında hizmet verecek. Bunların yanısıra Bornova Belediyesi’nin mobil vergi ödeme aracı özellikle sanayi siteleri başta olmak üzere vergi mükelleflerinin yoğun şekilde bulunduğu bölgelerde hizmet verecek.

 

Hizmet ve yatırım olarak geri dönüyor

 

Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila, vatandaşların vergilerini daha rahat ödemeleri için her türlü kolaylığı sağladıklarını belirterek, “Bornovalılar, vergi ödeme konusunda her zaman büyük bir hassasiyet gösteriyor. Toplanan vergiler Bornovamıza hizmet ve yatırım olarak geri dönüyor. Vergisini ödeme konusunda tüm Türkiye’ye örnek olan Bornovalı vatandaşlarımıza çok teşekkür ediyoruz” diye konuştu.

 

Bu haber ilgini çekebilir ->  İzmir’in tramvay hatları için araç alım ihalesi yapıldı
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.