“BİZİM GİBİ ADAM GİBİ ADAMLAR DEVŞİRMELERE…”

“BİZİM GİBİ ADAM GİBİ ADAMLAR DEVŞİRMELERE…”
  • 7 Mart 2016 16:23

GAZETE EGE/Son günlerde Çiğli belediyesinde de baş gösteren konulardan biri olan akrabağya belediye de iş verme konusundan nasibini alan Menemen Belediye Başkanı Tahir Şahin, konu hakkında açıklama yaptı. Konuya ilişkin açıklamayı sorulduğu için yaptığını belirten Menemen Belediye Başkanı Tahir Şahin, “ siz sorduğunuz için cevaplıyorum yoksa ben devrişmelerle muhattap olmam” diyerek konuyu ortaya atan CHP’den AK Partiye geçerek, AK Parti İzmir İl Yönetim Kurulu üyesi olan Hüsnü  Boztepe’ye göndermede bulundu.

Şahin, “Elbette ki benim akrabamda var belediyede çalışan önemli olan bankamatik olup olmamasıdır. Belediye Başkanının akrabası çalışamaz diye bir yasamı var. Bunları eleştiriyorlar  ama vatandaşlarımız buna itibat etmiyor, çalışmasına bakıyor. Kayın biraderimle çok uğraştılar 10 bin lira maaş alıyor diye öyle bir şey yok. Mesaileri ile 5 bin lira alıyor. Kızımda Cevat Başkan zamanında özel kalemdi. Yeni gelen arkadaşımız birlikte çalışmak istemedi başka yere atadı. Zaten memur ne yapacağız, ben belediye başkanıyım diye memurluklarını mı düşüreceğiz. Kurultay sonrası gerçekleştirdiğimiz ziyaretlerden sonra başladılar zaten bunlar…” dedi.

“BİZİM GİBİ ADAM GİBİ ADAMLAR DEVŞİRMELERE…”

AKP’li devşirmeye cevap vermiyorum bizim gibi adam gibi adamlar devşirmelere cevap vermez. Bana bunu diyeceklerine, bana sallayacaklarına Bakan çocuklarına baksınlar” diye konuştu.

Bu haber ilgini çekebilir ->  Vatandaş istedi, Başkan Önal talimat verdi
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.