BİRLİK VE BERABERLİK ADINA 5 GÜNDE 17 İLÇE GEZDİLER…

BİRLİK VE BERABERLİK ADINA  5 GÜNDE 17 İLÇE GEZDİLER…
  • 23 Mart 2016 09:45

Ülkemizde artan terör olayları karşısında İzmir’de birlik ve beraberliği artırmayı hedefleyen İzmir’in kıdemli Belediye Başkanlarından Menemen Belediye Başkanı Tahir Şahin ve Karşıyaka eski Belediye Başkanı Cevat Durak, ziyaretlerinin 5. gününde Urla, Seferihisar ve Menderes Belediye Başkanları ile CHP İlçe Örgütleriyle buluştular. 

BİRLİK VE BERABERLİK ADINA  5 GÜNDE 17 İLÇE GEZDİLER…

“Gün birlik, beraberlik içinde olma günüdür” diyerek başlattıkları ziyaretlerinin, İzmir’in 30 ilçesi tamamlana dek süreceğini açıklayan Menemen Belediye Başkanı Tahir Şahin, ülkemizde artan terör olaylarınakarşı en güzel cevabın birlik ve beraberlikten geçtiğini ifade ederek; “Tüm dünyayı etkisi altına almaya başlayan terör saldırıları bir insanlık suçudur. Yurdun dört bir yanında karşımıza çıkan terör saldırıları toplumun her kesimini derinden yaralamakta ve büyük bir huzursuzluk yaşanmaktadır. Bugüne kadar 17 İlçe Belediye Başkanımız ve CHP İlçe Örgütümüze ziyarette bulunarak, hain terör saldırılarını kınadık. Terör karşısında sağduyu içerisinde, birlik ve beraberlik içerisinde hareket etme kararlılığımızı ortaya koyduk. Toplumsal huzurun yeniden tesisine katkıda bulunmak adına gerçekleştirdiğimiz ziyaretlerimiz, İzmir’in 30 ilçesini tamamlanana dek devam edecek” dedi.

BİRLİK VE BERABERLİK ADINA  5 GÜNDE 17 İLÇE GEZDİLER…

Sadece son 10 günde Ankara-Kızılay ve İstanbul-Beyoğlu’nda yaşanan bombalı saldırılarda 42 kişinin hayatını kaybettiği ve hemen her gün şehit haberleri ile güne uyandığımıza dikkat çeken Menemen Belediye Başkanı Tahir Şahin; “Ülkemizde 8 ayda verdiğimiz şehit sayısı 400’e ulaştı. Güneydoğu’dan başlayan ve yurdun dört bir yanına sıçrayan terör saldırılarında hayatını kaybeden aziz şehitlerimizi rahmetle anıyor,ailelerine ve ülkemize başsağlığı diliyoruz. Asker, polis, sivil vatandaş demeden toplumun her kesimini hedef alan terör saldırıları, Türk milletinin birlik ve beraberliğine kast etmektedir. Bu zor günlerin üstesinden, yine birlik ve beraberlik içerisinde mücadele göstererek çıkacağız” diye konuştu.

Menemen Belediye Başkanı Tahir Şahin ziyaretleri sırasında, İlçe Belediye Başkanları ile CHP İlçe Başkanlarına, Menemen’e özgü toprak testi ve toprak kasede Menemen yoğurdu hediye etti.

 

 

Bu haber ilgini çekebilir ->  Tarım üretimi kooperatifle desteklenecek
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.