BAYRAKLI’NIN PERİLERİ YENİ SEZONA HAZIRLANIYOR

BAYRAKLI’NIN PERİLERİ YENİ SEZONA HAZIRLANIYOR
  • 14 Ağustos 2018 09:48

Bayraklı Belediyesi Kadın Basketbol takımı, Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi 2018-2019 sezonu için çalışmalara başladı. Lige katıldığı ilk yılda play-off grubuna kalarak büyük bir başarı yakalayan Bayraklı’nın perileri, federasyon kupasını kazanıp, ligi en üst seviyede bitirmek istiyor.

Bayraklı Belediyesi’nin birinci ligde mücadele eden kadın basketbol takımı geçen yıla oranla kadrosunda büyük yenilemeye gitti. Takıma bu yıl Fransa Lig 2’de mücadele veren Montbrison takımında pivot Patricia Bright, Bursa BŞB’den İrem Sözen, Kayseri AGÜ’den Cansu Arslan, Gürespor’dan Merve İnce ve altyapıdan Melahat Vardar katıldı. Bilimsel antrenman metotlarıyla çalışan takıma, bir dizi performans testi uygulanıyor. Kızlar günde çift idmanla Muhammet Ali Güntürk yönetiminde sezona hızlı ve güçlü hazırlanıyor. Nabız ölçen polar saat eşliğinde antrenmanlarını gerçekleştiren oyuncular sezon öncesi işi sıkı tutuyor.

FİKSTÜR BELİRLENDİ

Ayrıca Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi’nde 2018-2019 sezonu fikstürü kura çekimiyle belirlendi. Bayraklı’nın perileri 5 Ekim’de başlayacak Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi’nde ilk hafta evinde Mustafa Kemal Atatürk Spor Salonu’nda Mardin Büyükşehir Belediye Spor’u ağırlayacak. Periler aynı zamanda sezon öncesi TKBL Federasyon Kupası için de ter dökecek. Bayraklı Belediyesi, 22 -29 Eylül tarihlerinde  düzenlenecek kupa maçlarında İstanbulgücü, Çankaya Üniversitesi ve Mersin Üniversitesi ile D grubunda mücadele edecek.

KIZLARIMIZA İNANCIMIZ TAM

Yeni bir sezona başlayacaklarını kaydeden Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ, “Bu ligde henüz ikinci sezonumuzu yaşıyoruz. Daha yeniyiz ancak işi de hayli ciddiye alıyoruz. Kızlarımız Mustafa Kemal Atatürk Spor Salonu’nda sezon öncesi çalışıyor. Bilimsel antrenman metotlarını uyguluyorlar. Bizler de onları tribünden desteklemek için sabırsızlıkla bekliyoruz. Yeni sezonun sakatlık olmadan, bol galibiyetli ve huzurlu geçmesini temenni ediyorum” dedi.

Bu haber ilgini çekebilir ->  Menemen Çocuk Köyü’ne rekor ziyaretçi
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.