Bayraklı’da parklara bahar temizliği

Bayraklı’da parklara bahar temizliği
  • 29 Mart 2018 12:49

Bayraklı Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri bahar aylarının gelmesiyle temizlik çalışmalarını hızlandırdı. Ekipler, ilçenin tüm parklarındaki çimleri biçti, zararlı otları temizledi ve oyun gruplarını elden geçirerek, eksiklikleri giderdi.

Yeşile verdiği önemle gelecek kuşaklara daha yaşanabilir bir ilçe bırakmak için çalışmalarını sürdüren Bayraklı Belediyesi, yaz aylarına hazırlık için ilçe genelinde kapsamlı bir temizlik çalışması yürütüyor. Bahar temizliğine başlayan Park ve Bahçeler Müdürlüğü ile Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, farklı bölgelerde ağaç budaması yaparken, parklarda uzayan otları da çim biçme araçlarıyla temizliyor. Bu kapsamında ayrıca çim serimi, oyun grupları yenileme, bakım ve onarım gibi işlemler de yapılıyor. Önümüzdeki günlerde mevsim çiçeği ekimlerine başlayacak olan ekipler, vatandaşlardan tam not alıyor.

ÇALIŞMALAR SIKLAŞTIRILDI

Güzel havalarda çocukların ve ailelerinin yeşil alan ve parklarda daha fazla vakit geçirmeye başladığına dikkat çeken Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ, “Ev hanımları nasıl bahar aylarında evlerini baştan aşağı temizliyorsa, biz de ilçemizdeki yaşam alanlarını, parklarımızı, sokaklarımızı aynı şekilde temizliyoruz. Yılın her ayı belirli periyotlarla sürekli gerçekleştirilen çalışmaları bu dönemlerde daha da sıklaştırıyoruz. Özellikle yaz aylarında vatandaşların uğrak yerleri olan parkların iyileştirilmesi konusunda arkadaşlarımız oldukça hassas davranıyor” dedi.

Bu haber ilgini çekebilir ->  Saime Bucaklıoğlu; Marina Projemiz Sahil Peyzaj Düzenlemesi ve Yenilik Projemiz Hazır
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.