BAYRAKLI’DA FLAŞ ATAMA…

BAYRAKLI’DA FLAŞ ATAMA…
  • 31 Ağustos 2018 18:21

Bayraklı İlçe Emniyet Müdürlüğü görevini yürüten Volkan Kaya, emekliye ayrılıp Bayraklı Belediyesi’nin yeni zabıta müdürü oldu. Görev tebliği yapılan eski emniyet yeni zabıta müdürü Kaya, görevine başladı.

Bayraklı İlçe Emniyet Müdürü Volkan Kaya, Bayraklı Belediyesi’nin yeni zabıta müdürü oldu. İlçe emniyet müdürlüğü görevinin ardından, Bayraklı Belediyesi Zabıta Müdürü olan Kaya yeni görevine başladı. Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ, eski zabıta müdürü Abdülhakim Kaya’yı görevden almıştı.

“SORUNLARI ÇÖZMEK İÇİN HIZLI BİR ŞEKİLDE ÇALIŞACAĞIZ”

Bu ay içinde ilçe emniyet müdürlüğü görevinden emekli olduğunu belirten Volkan Kaya, görevin meclis kararıyla Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ tarafından teklif edildiğini ve kendisinin de kabul ettiğini belirterek, “Görev, Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ tarafından meclis kararıyla tebliğ edildi. Bugün göreve başladım. Emniyet müdürlüğü görevinden  emekli oldum. Vatandaşa hizmet etmek için geldik. Zabıtayı ilgilendiren yasal mevzuatlar içindeki talep ve istekleri değerlendireceğiz. Hızlı bir şekilde sorunları çözmek için çalışacağız” değerlendirmesini yaptı.

Bu haber ilgini çekebilir ->  Toplu ulaşıma Maraton İzmir ayarı
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.