Bayır: Vatan için yapıyoruz

Bayır: Vatan için yapıyoruz
  • 22 Nisan 2018 16:22

3 Kasım 2019’dan 24 Haziran 2018’e çekilen cumhurbaşkanlığı seçimi için atılacak adımları görüşmek üzere bugün (22 Nisan 2018) CHP ve İyi Partili kurmaylar bir araya geldi. Bu görüşmede 15 CHP milletvekilinin, istifa ederek İyi Parti’ye geçmesinin kararlaştırıldığı bildirildi. 15 vekilin içinde olan CHP İzmir Milletvekili Tacettin Bayır, Gerçek Haberci’ye açıklamalarda bulundu…

BİZİ, GENEL BAŞKANIMIZ SEÇTİ

Bayır’ın açıklamaları şu şekilde:

“Bu geçiş, kişisel talep doğrultusunda bir geçiş değildir. Biz bunu vatan için yapıyoruz. Demokrasiyi kurulan tuzağa karşı yaptığımız bir hareket. Cumhuriyet Halk Partisi, herkes için vardır. Seçme seçilme hakkına bir gasp vardı. 15 arkadaş buna siper olduk. Mecbur kaldık vatanımız için bunu yapmaya. Bizi, Genel Başkanımız seçti. Yoksa bizim partililiğimiz tartışılmaz. 36 yıldır emek vermiş, ön seçimden ikinci çıkmış ve il başkanlığı yapmış biri olarak tek sevdamız bu demokrasiye yapılan ambargoyu kırmaktır”

Bu haber ilgini çekebilir ->  Soyer: “Yaptığımız her şey en çok gençler için”
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.