“Başları Önde Özür Dilesinler”

“Başları Önde Özür Dilesinler”
  • 24 Mart 2016 13:40

Ege Genç İşadamları Derneği (EGİAD) Başkanı Seda Kaya, Ankara’daki 35 vatandaşın yaşamını yitirdiği saldırı sonrası ülkeyi yönetenlere istifa çağrısı yapmıştı.

AK Parti MKYK Üyesi ve İzmir Milletvekili Atilla Kaya’dan EGİAD Başkanı Seda Kaya’ya tepki gelmişti. AK Partili Kaya, “EGİAD Başkanı HDP’lilerin ağzıyla konuşmuştur” ifadelerini kullanmıştı.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İzmir İl Başkanı Necat Karataş’tan EGİAD Başkanı Seda Kaya’ya destek geldi. Karataş; “AKP günahını örtmek için şimdi de fırsatçılığa mı başladı.  Teröristleri davul zurnayla karşılarken, devletin savcıların ayaklarına gönderirken vicdanınız neredeydi?” diye sordu.

“ Terörün büyük bir sorun olduğunu herkes biliyor da bir tek AKP öğrenemedi. Buzdolabında sakladığı Çözüm Süreci bozuldu koktu ama onlar hala bunu anlayamadı” diyerek sözlerini sürdüren MHP İzmir İl Başkanı Necat Karataş, “İzmir’in hassasiyeti ortadadır. Bunu da herkes bilir. Bu esas itibariyle Türliye’nin yani Türk Milleti’nin hassasiyetidir.  2002 yılından bu yana AKP iktidarını uyarıyoruz. Liderimiz her fırsatta yanlış yolda olduklarını söylüyor ama yanlıştan geri dönmüyorlar. Şimdi Çözüm Sürecinin, Habur’un, Oslo’nun, Dolmabahçe’nin, Kandil ve İmralı görüşmeleri hatalarının bedelini millet ödüyor AKP’liler zeytinyağı gibi üste çıkıyor”

Başları Önde, özür dilesinler

“Fırsatı eline geçirip, milleti ve milletin kurumlarına saldırmak onları kurtarmaz, kurtarmayacak! Biz MHP olarak her hatalarında ihtar ve ikaz ettik, dinlemediler. Bugünlerin tek suçlusu AKP’lilerdir. Bunu biliyorlar, yapacakları en iyi iş başlarını öne eğip hatalarını kabul etmeleri ve özür dilemeleridir”

Hangi medeniyet tasavvuru

Bir takım AKP vekilleri de sığınmacı Suriyeliler ile ilgili olarak “medeniyet tasavvuru” kılıfına bürünüyormuş, vah hallerine! Onların medeniyet tasavvuru ancak insanların Ege Denizinde ölüme yollanması ve trafik lambalarında çoluk çocuk dilenmesi olsa gerek! Ne den bahsediyorlar? ‘MHP Lideri Sayın Bahçeli’nin Tampon Bölge oluşturulmalı’ dediğinden ne kadar süre geçti? Şimdi uğraşıyorlar, yazık! Böyle işleri bıraksınlar, kurumlara ve hassasiyetler saldıracaklarına hatalarını itiraf edip özür dilesinler. Biz MHP olarak takipteyiz, destek olacağımız zaman desteğimiz milletimize ve devletimizedir. Unutmasınlar ki pençelerimiz enselerinde Türk Milletinin hakkı için mücadele ediyoruz.” Diye konuştu.

Bu haber ilgini çekebilir ->  Genç Başkan’dan Eğitime Tam Destek
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.