Başkan Selvitopu’nun tam gün mesaisi

Başkan Selvitopu’nun tam gün mesaisi
  • 30 Mart 2017 11:04

Başkan Selvitopu’nun tam gün mesaisi Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu, göreve geldiği günden bugüne tam 3 yılı geride bıraktı. Karabağlar’ı açık,  şeffaf, katılımcı anlayışla yönetmeyi sürdüren Selvitopu, 3 yılın değerlendirmesini mahalle mahalle dolaşarak Karabağlar halkına anlatıyor. Önümüzdeki süreçte yapılacak çalışmalar hakkında da bilgilendirmelerde bulunan Başkan Selvitopu, dün de 3 ayrı mahallede vatandaşlarla buluştu. Sabah Şehitler Mahallesi, gündüz ise Karabağlar Mahallesi’ni ziyaret ederken, akşam da Cennetoğlu Mahallesi’nde Karabağlar Müteahhitler ve İşadamları Derneği (KAMİDER) üyeleriyle bir araya geldi  

Mahalle ziyaretine sabah Şehitler Mahallesi Muhtarı Aday Bozyiğit’i ziyaret ederek başlayan Başkan Selvitopu, burada mahalle sakinleriyle bir araya geldi. 3 yıllık çalışmaları hakkında mahalle sakinlerini bilgilendiren Başkan Selvitopu, öğle saatlerinde de Karabağlar Mahalle Muhtarı İbrahim Kocaman’ı ziyaret etti.  

Esnaf ve vatandaşlarla buluştu 

Selvitopu, mahalledeki parkları, dükkanları, kahveleri ziyaret ederek esnaf ve vatandaşlarla buluştu. Vatandaşlar Başkan Selvitopu’na mahallelerinde yaşanan sorunları aktarırken, Başkan Selvitopu da notlar alarak gereken yerlere çözümün sağlanması için talimatlar verdi. Karşılarında Başkan Selvitopu’nu gören vatandaşlar ve esnaf mahallelerine gelen Başkan Selvitopu ile sohbet ederken, güncel konular hakkında da karşılıklı görüş alışverişinde bulundular. 

KAMİDER’i de ziyaret etti 

Başkan Selvitopu’nun ziyaretleri bununla da sınırlı kalmadı. Akşam saatlerinde de  kısa adı KAMİDER olan Karabağlar Müteahhitler ve İşadamları Derneği’ni ziyaret eden Selvitopu, burada da Karabağlar Belediyesi’nin 3 yıllık hizmetlerini ve bundan sonra yapılacak projeleri anlattı. Ziyarete ayrıca CHP Milletvekili Tacettin Bayır, CHP Karabağlar İlçe Başkanı Ali İhsan Yıldız, KAMİDER Başkanı Hasan Özkaya, meclis üyeleri ve çok sayıda dernek üyesi katıldı.  

Neden Hayır verilmesi gerektiğini anlattı 

Toplantıda konuşan CHP İzmir Milletvekili Tacettin Bayır ise referandum hakkında konuşarak neden “Hayır” verilmesi gerektiğini gerekçeleri ve örnekleriyle anlatırken, KAMİDER Başkanı Hasan Özkaya da, ziyaretleri için tüm konuklara teşekkür etti ve  önümüzdeki günlerde açacakları yeni ofis binası için de konuklara davetiye verdi. 

Bu haber ilgini çekebilir ->  Başkan Önal, haftanın ilk mesaisine şantiyelerden başladı
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.