Başkan ŞAHİN, hem takıma hem de Mehmetçiğe moral verdi

Başkan ŞAHİN, hem takıma hem de Mehmetçiğe moral verdi
  • 14 Mart 2018 10:42

Türkiye 2. Lig Kırmızı Grup’ta şampiyonluğa oynayan Menemenspor’un maçı için geçtiğimiz hafta sonu Hatay’a giden Menemen Belediye Başkanı Tahir Şahin, Türk Silahlı Kuvvetleri’nce Suriye’nin Afrin kentine yönelik sürdürülen ‘Zeytin Dalı Harekatı’na katılan birlikleri komuta eden merkezi de ziyaret etti.

Afrin Harekatının kontrolünü sağlayan Şükrü Kanatlı Kışlası’na Belediye Meclis Üyeleri ve Sivil Toplum Örgütleri temsilcileriyle birlikte ziyarette bulunan Menemen Belediye Başkanı Tahir Şahin; burada Kurmay Başkanı Albay Serkan Özgür’e Türk Bayrağı ile birlikte Menemen’e özgü toprak vazo ve ilçenin ismiyle anılan meşhur Menemen yoğurdunu hediye etti. Komuta merkezine 35 bin adet yoğurt ile tonlarca peynir ve zeytin götüren Başkan Şahin, ‘Zeytin Dalı Harekatı’nın 50. gününde önce Mehmetçiğe, ardından da gurubunda lider Menemenspor’a moral verdi.

 

Hatay ziyaretiyle ilgili açıklamalarda bulunan Belediye Başkanı Tahir Şahin, “Belediye Meclis Üyelerimiz ve Sivil Toplum Örgütleri temsilcilerimizle birlikte, hem şampiyon Menemensporumuza hem de Afrin’de ülkemizin geleceği için savaşan Mehmetçiklerimize moral vermek istedik. Menemen’in meşhur yoğurdundan 35 bin adet ve yine 35 bin Mehmetçiğimize yetecek ikişer ton peynir ve zeytini, Afrin Harekatı’nın kontrol merkezi olan Şükrü Kanatlı Kışlası’nda Kurmay Başkanı Albay Serkan Özgür’e, tüm hemşehrilerimiz adına takdim etmenin onurunu yaşadık. Her şey vatan için, her şey devlet için, her şey Türk milleti için. Her şey gönderde dalgalanan kanla irfanla sulanmış ay yıldızlı Bayrağımız içindir. Allah Mehmetçiklerimizin ayağına taş değdirmesin. Allah hayırlarımızı kabul etsin. Tüm dualarımız Mehmetçiklerimizle” dedi.

Bu haber ilgini çekebilir ->  Başkan Tugay: “İzmir’i Türkiye’de en düşük su fiyatına sahip il yapacağız”
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.