Başkan Atila İzyuva’da incelemelerde bulundu

Başkan Atila İzyuva’da incelemelerde bulundu
  • 14 Nisan 2018 12:25

Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila, Erzene Mahallesi’ne bağlı İzyuva-Saraykent’i ziyaret ederek incelemelerde bulundu. Mahalle halkıyla birebir görüşmeler yapan Başkan Atila, istek ve şikayetleri de dinledi.

Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila, düzenli olarak gerçekleştirdiği saha çalışmalarına devam ediyor. Vatandaşlarla birebir iletişim kurmak için sık sık mahalleleri ziyaret eden Başkan Atila, Erzene Mahallesi’ne bağlı İzyuva-Saraykent’e giderek incelemelerde bulundu. Vatandaşlarla da görüşerek sıkıntılarını ve beklentilerini dinleyen Başkan Atila, Bornova Belediyesi’nin bölgeye yaptığı ve yapacağı çalışmalar hakkında da bilgi verdi.

Mahalle gezileri ile vatandaşlarla bir araya geldiklerini belirten Başkan Olgun Atila, “Saha çalışmaları ile ilçemizde yaşayan vatandaşlarımızın sorunlarını dinleyip ihtiyaçları var mı öğreniyoruz. Aynı zamanda belediyemizin yaptığı çalışmaları da denetliyoruz. İlçemizin hangi mahallesinde neye ihtiyaç duyuluyor. Vatandaşlarımızın bizden beklentileri neler. Bunları tespit edip, hizmet planlamasını ona göre yapıyoruz” dedi.

Bu haber ilgini çekebilir ->  Menderes’te Şehitler Unutulmadı
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.