Ankara’da 3. Patlama

Ankara’da 3. Patlama
  • 13 Mart 2016 21:12

Başkent Ankara’da teröristlerin ilk belirlemelere göre bombalı araçla gerçekleştirdiği saldırıda 27 kişinin hayatını kaybettiği 75 kişinin de yaralandığı bildirildi.Saldırı, Kızılay Güvenpark yakınında Atatürk Bulvarı’nda saat 18.35’te meydana geldi. Görgü tanıklarının anlattığına göre bomba yüklü araç, Çankaya yönünde otobüs durağı yakınında özel bir halk otobüsüne arkadan çarparak infilak etti.

Başbakanlık ve İçişleri Bakanlığı binalarının bulunduğu bölgeye yaklaşık 300 metre uzaklıktaki patlamayla birlikte çevredeki araçlar alev aldı, çevredeki binalar hasar gördü. Bölgeye sevk edilen ambulanslarla yaralılar çevredeki hastanelere kaldırılırken, güvenlik güçleri, ikinci bir patlama olasılığına karşı olay yerine kimseyi yaklaştırmadı.

Ankara'da 3. Patlama

ANKARA VALİLİĞİ;27 ÖLÜ,75 YARALI

Ankara Valiliği: “13.03.2016 Pazar günü saat 18.45 sıralarında Kızılay Güven Parkta bir aracın patlatılması sonucunda ilk belirlemelere göre olay yerinde 23, hastaneye götürülürken 4 olmak üzere toplam 27 vatandaşımız vefat etmiş, yaralanan yaklaşık 75 vatandaşımız da çeşitli hastanelerde tedavi altına alınmıştır. Vefat eden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, yaralı vatandaşlarımıza da acil şifalar dileriz”Patlamanın ardından sosyal medyadada vatandaşlar tarafından çok sayıda görüntü paylaşıldı.

Bu haber ilgini çekebilir ->  Herkes Bornova’da yaşamak isteyecek
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.