Aksay’dan güçlü kadroya görkemli tanıtım

Aksay’dan güçlü kadroya görkemli tanıtım
  • 20 Eylül 2018 11:55

İzmir Barosu seçimleri yaklaşırken adaylar yönetim kurulu listelerini açıkladı. Cumhuriyetçi Avukatlar Grubu’nun adayı Atalay Aksay, dün akşam düzenlenen kokteylle ekip arkadaşlarını tanıttı.

İzmir Barosu Cumhuriyetçi Avukatlar Grubu Adayı Atalay Aksay, Kültürpark Ada Gazinosu’nda düzenlenen kokteyle yönetim kurulu listesini açıkladı. İsimleri açıklamadan önce konuşma yapan Aksay, “12 yıldır işin hep mutfağındaydım. Artık bu dönem mutfaktakileri sunmaya talibim. Yapacak çok işimiz var. Hiç arkamıza bakmadık. Ayrıştırıcı hiçbir söz söylemedik. Çünkü söyleyecek çok şeyimiz var. Bu dönem menzildeyken ateş edeceğiz. Fotoğraf baroculuğundan vazgeçiyoruz. Yeni icatları bırakıyoruz. Basının gelmediği basın açıklamaları bulduk. Değersizleştirdik her şeyi” dedi.

Aksay'dan güçlü kadroya görkemli tanıtım

7 YENİ KURUL

Adayları tanıtırken de her birinin korkusuz ve cesur isimler olduğuna vurgu yapan Aksay, “Avukat için hizmet üreten bir ekibiz.  Bir şeyleri yapmaya cesareti olan bir ekiple yola çıktık. Yerelde avukat hakları bizim en önemli söylemimizdir. Yerelde hakkımızı savunalım ki ulusalda da prestijin artmasını sağlayalım. 7 tane yeni kurul kuruyoruz. Kolektif biz çalışmayla 2 yılın sonunda herkesin ütopik bulduğu şeyleri yapmış olacağız” dedi.

Bu haber ilgini çekebilir ->  23 Nisan Karşıyaka’da coşkuyla kutlandı
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.