AK Partili Kaya, stadyumların videosunu yayınladı

AK Partili Kaya, stadyumların videosunu yayınladı
  • 17 Nisan 2018 16:15

AK Parti İzmir milletvekili Mahmut Atilla Kaya, İzmir’de Karşıyaka, Göztepe Gürsel Aksel ve Alsancak’ta yapımına başlanan stadların yapım aşamalarında olduğunu bildiren videoları sosyal medya hesabından yayınladı.

Şehir merkezine stadyum yapılmaması gerektiğini belirterek bu yapımlara karşı duran İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu’nu da sert sözlerle eleştiren Kaya, “Siz bangır bangır ‘istemezük yapmayın’ diye bağırdıkça biz de bangır bangır yapıyoruz” dedi. Kaya, ” İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı CHP’li Sn. Aziz Kocaoğlu şöyle demiş; “Kentin en işlek yerlerine, tek nefes alacağı yerlere hem Güzelyalı’ya hem de Karşıyaka’ya stat yapılmaya kalkılıyor. Bunun yanlış olduğunu bangır bangır bağırdık, dinlemediler! Sn. Kocaoğlu, bu stadyumların yapılmasını istemediğinizi, bunun için bangır bangır bağırmaktan da öte, davalar açıp engellemeye çalıştığınızı tüm İzmir biliyor. İstemediğinizi anlatmak için daha ne yapabilirsiniz ki zaten! İstemiyorsunuz, anladık. Bu üç stadyumun da şu andaki mevcut yerlerine yapılmasını isteyenler, kulüplerimizdir ve armalara sevdalı İzmirli hemşehrilerimizdir. Eğer engellemeseydiniz, İzmir’in üç stadyumu da şimdiye kadar çoktan hizmete açılmış olurdu. Ama siz ne kadar engellemeye çalışırsanız çalışın, biz bu stadyumları yapacağımıza söz vermiştik ve yapıyoruz. Siz bangır bangır ‘istemezük yapmayın’ diye bağırdıkça biz de bangır bangır ‘yapıyoruz’ demeye, YILDIRIM hızıyla İzmir’e hizmet etmeye devam edeceğiz” sözlerine yer verdi.

İşte AK Partili Kaya’nın tweetleri

AK Partili Kaya, stadyumların videosunu yayınladıAK Partili Kaya, stadyumların videosunu yayınladıAK Partili Kaya, stadyumların videosunu yayınladıAK Partili Kaya, stadyumların videosunu yayınladı

Bu haber ilgini çekebilir ->  Saime Bucaklıoğlu ulaşım projelerini açıkladı
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.