ADD’den Başkan Atila’ya plaketli teşekkür

ADD’den Başkan Atila’ya plaketli teşekkür
  • 25 Mayıs 2018 09:38

Atatürkçü Düşünce Derneği(ADD) Bornova Şubesi düzenlediği Türk Sanat Müziği konseri ile Bornovalılara müzik ziyafeti sundu. Bornova Ayfer Feray Açık Hava Tiyatrosu’nda gerçekleşen konsere katılan ADD Genel Başkanı Tansel Çölaşan, Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila’ya derneğe gösterdiği katkılardan dolayı teşekkür plaketi verdi. 

Atatürkçü Düşünce Derneği Bornova Şubesi Türk Sanat Müziği Korosu düzenlediği konser ile Bornovalılarla buluştu. Büyükpark içinde bulunan Ayfer Feray Açık Hava Tiyatrosu’nda gerçekleşen konser 12’şer parçadan oluşan 2 bölüm halinde gerçekleşti. Ege Üniversitesi Devlet Türk Müziği Konservatuarı Öğretim Görevlisi Engin Karadağ Şefliğinde, birbirinden güzel TSM eserlerinin seslendirildiği konserde, koronun yetenekli solistleri de dinleyicilere keyifli dakikalar yaşattı.

ADD Genel Başkanı Tansel Çölaşan ve Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila’nın da katıldığı etkinlik vatandaşlardan da yoğun ilgi gördü.  Renki görüntülere sahne olan gecede konuşma yapan Çölaşan, derneğe yaptığı katkılardan dolayı Başkan Olgun Atila’ya plaket vererek teşekkür etti. Çölaşan, “Cumhuriyet bir devrimdir ve 100 yıllık tarihimiz bir devrimle karşı devrin mücadelesidir. Bu mücadeleyi birlikte kazanacağız. Yaşasın Cumhuriyet” dedi.

 

Bu haber ilgini çekebilir ->  Herkes Bornova’da yaşamak isteyecek
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.