8 ilçede kongreler tamamlandı

8 ilçede kongreler tamamlandı
  • 10 Aralık 2017 21:32

CHP İzmir’de 8 ilçede kongre heyecanı yaşandı.

Balçova’da İlçe Başkanı Aygül Eryılmaz kongreye tek aday olarak girdi. Eryılmaz 252 delege oy alarak yeniden seçildi.

Bayraklı’da da tek adaylı bir kongre yaşandı. İlçe Başkanı Cemalettin Alper 335 delegenin oyunu alarak yeniden başkan seçildi.

Bergama’da İlçe Başkanı Ayşe Şimşek İlçe eski Başkanı Mehmet Ecevit Canbaz’la yarıştı. Seçimi Canbaz kazandı ve İzmir’deki 4 kadın ilçe başkanından birisi olan Şimşek görevinden ayrılmak zorunda kaldı.

Beydağ’da da son gün sürprizi yaşandı. İlçe Başkanı Feridun Yılmazlar’ın karşısına Belediye Başkanı Vasfi Şentürk destekli olduğu iddia edilen Sebahattin Tekeli çıktı. Tekeli sandıktan mağlubiyetle ayrıldı. Ayrıca Belediye Başkanı Şentürk il delegesi çıkamadı.

Partinin İzmir’deki kalesi olarak belirtilen ve örgütün sonucunu merakla beklediği Karşıyaka’da Uğur Yıldırım Serdar Koç’u sandıkta mağlup etti.

Buca’da nefesleri kesen bir kongre yaşandı. 403 delege oyunun sadece 1 tanesi geçersizdi. 200 oy alan Çağdaş Kaya’yı 202 oy alan Kasım Akdağ yendi. Buca’nın yeni ilçe başkanı Akdağ oldu.

Gaziemir’de Kasım Özkan 256 oy alarak başkan seçildi. Rakibi Elif Becek ise 81 oyda kaldı. Böylece Belediye Başkanı Halil İbrahim Şenol delege seçilemedi.

Foça’da ise Başkan Günal Biçer’in işaret ettiği Gençlik Kolları eski Başkanı Baran Gezmiş Yıldırım tek adaylı kongrede görevi aldı.

Bu haber ilgini çekebilir ->  İrfan Önal, emeklilerimizin yanında olacağız!
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.