Hem kokan hem korkutan çuvallar

Hem kokan hem korkutan çuvallar
  • 12 Eylül 2016 13:42

Güzelbahçe 280 282 sokak yakınlarında bulunan için kuru baharat artığı dolu çuvallar mahalleyi hem kokusuyla rahatsız ediyor hem de çıkabilecek olası bir yangında yaşanacak kayıplarla korkutuyor. Çuvallardan yayılan koku nedeniyle mahallelinin gündelik hayatlarında olumsuz etki yaratan çuvallar aylardır hiç dokunulmadan bırakıldığı yerde bekletiliyor.

Belediye ihbar hattımıza şikayet…

Güzelbahçe Belediyesi’nin dikkatini çekmeyen çuvallardan mahalleli bezince çareyi Medya Ege’nin kısa bir süre önce devreye giren Belediye İhbar Hattı’na yazmakta buldu. Aylar boyunca bırakıldığı boş arazide bekletilen ve olası bir kıvılcım ile çabucak tutuşacak olan kuru baharat artıkları konusunda mahalleli Güzelbahçe Belediye Başkanı Mustafa İnce’nin gereğini yapmasını bekliyor.

Konuyla ilgili konuşan bir mahalleli aynı zamanda peyzaj mimarı olan Mustafa İnce’nin kötü görüntü oluşturan, kötü kokan ve korkutan pislik yığınına dair müdahalede bulunmasını beklediklerini ifade etti.

Hem kokan hem korkutan çuvallar

Hem kokan hem korkutan çuvallar

Kaynak: Ege Medyası

Bu haber ilgini çekebilir ->  FOÇA’DA MARKA OLMA YOLUNDA KURUMSAL ADIMLAR
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.