Zehir çukurları gizlice kapatılıyor!

Zehir çukurları gizlice kapatılıyor!
  • 21 Nisan 2019 17:44

Tankerlerle tarlaya boşaltılan Sütaş’ın Biyoenerji Santrali’nden çıkanatıkların üstünün kapatılması saniye saniye Medya Ege tarafından görüntülendi.

İzmir’in Tire ilçesindeki Sütaş’ın Biyoenerji Santrali’nden çıkan atığın Tire’deki fabrikadan 20 kilometre uzaktaki bir köyedeki tarım arazilerine dökülmesini defalarca haber olarak gündeme getirmiştik. Yetkililere bu konuyu her haberimizde duyurduk ancak konuyla ilgili bölgede ve tesiste hiç bir çalışmada bulunulmadı ve konuyla ilgili hiç bir açıklama yapılmadı.

Zehir çukurları gizlice kapatılıyor!

Medya Ege ekibi tarafından yapılan araştırmada daha önce yüzlerce tanker tarafından atık bırakıldığı duyurulmuştu. Tiredeki çevre felaketi yine bir kez daha gözler önüne serildi.  

Zehir çukurları gizlice kapatılıyor!

Bu çevre felaketi devam ederken geçtiğimiz günlerde tespit ettiğimiz su tankeri ile dökülen atıkların bugün sabah erken saatlerde kepçe ve dozerlerle üzerlerine kumlar atılarak kapatılmasını havadan drone kameralarla saniye saniye görüntüledik.

Haberin tüm detayları Pazartesi günü Medya Ege’de…
Zehir çukurları gizlice kapatılıyor!Zehir çukurları gizlice kapatılıyor!Zehir çukurları gizlice kapatılıyor!

Tire’de çevre faciası devam ediyor

 

Bu haber ilgini çekebilir ->  Saime Bucaklıoğlu; Marina Projemiz Sahil Peyzaj Düzenlemesi ve Yenilik Projemiz Hazır
ZİYARETÇİ YORUMLARI - 1 YORUM
  1. Suat Kalender dedi ki:

    Haber tarzınız tuhaf!. Bio enerji santralinin atıklarını zehirli kimyasal maddekermiş gibi sunuyorsunuz. Bio enerji atıklarının gerçekten zehirli olduğu yönünde bilimsel bir veri varmı. Şahsen bitkisel atıklarsa yararlı olabileceğini düşünüyorum. Siz sanki sütaş firrmasıyla ilgili bir hesap içerisindeymişsiniz gibi algılıyorum.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.