Yücel’den çok çarpıcı seçim zaferi mesajları

Yücel’den çok çarpıcı seçim zaferi mesajları
  • 24 Haziran 2019 09:24

23 Haziran İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçimini en yakın rakibi AK Parti adayı Binali Yıldırım’a yüzde 9 fark atarak yüzde 54,03 gibi bir oranla kazanan Ekrem İmamoğlu, partisi CHP’de büyük sevinç yarattı.

İmamoğlu’nun seçim kampanyasına destek olmak için İstanbul’un bazı ilçelerinde sahada aktif olarak çalışan CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel, seçim zaferinin ardından sosyal medya hesabından çok çarpıcı mesajlar paylaştı.

İl Başkanı Yücel, “Bugün haksızlığa, kayırmaya, israfa, bölünmeye karşı olanların bayram günüdür. Bugün vatanseverlerin, çalışkan, dürüst, vicdanlı insanların günüdür. Birleşerek nasıl kazanabileceğimizi kanıtladık.  Ekrem İmamoğlu için oy veren vermeyen tüm vatandaşlarımıza teşekkür ediyoruz.

Ak partili kardeşlerimiz; MHP’li kardeşlerimiz;
Bugün sizin için bir yenilgi günü de değildir. Ülkümüz, ülkemiz ve halkımız oldukça her zaman kardeşlik kazanacak. Bir dahaki seçimde sizlerin de oylarına talibiz.

İstanbul hepimizin, İzmir hepimizin, Ankara, Diyarbakır, Konya, hepsi, yurdumuzun dört bir köşesi hepimizin. Bu ülke hepimizin. Gençler en çok da sizlere teşekkür ediyoruz. Bize inandınız, bize güvendiniz. Biz de size güveniyoruz. Sizin için çalışacağız.

Katkılarınız ve heyecanınız bize güç veriyor, kuvvet veriyor, bizi dinamikleştiriyor. Bir dahaki seçimlere şimdiden çalışmaya başlamak için herkesi Atamızın eseri Cumhuriyet Halk Partimize bekliyoruz!

Korku imparatorluğu yıkılıyor!
Özlemini duyduğumuz güzel günler geliyor…
İnançla, kararlılıkla, dayanışmayla…
Sevgiyle, dostlukla, kardeşlikle…
Her şey çok güzel oluyor!” ifadelerini kullandı.

Yücel'den çok çarpıcı seçim zaferi mesajları

Yücel'den çok çarpıcı seçim zaferi mesajları

Yücel'den çok çarpıcı seçim zaferi mesajları

Bu haber ilgini çekebilir ->  Farklı Renkli Kelebekler Otizmlilerin sorunlarına ayna tutuyor
ETİKETLER:
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.