Yücel, Ankara’da Kılıçdaroğlu ile ne konuştu?

Yücel, Ankara’da Kılıçdaroğlu ile ne konuştu?
  • 18 Aralık 2018 13:56

CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel, aday belirleme sürecinde bir kez daha Ankara’ya gitti.  Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu ile Yücel seçimle ilgili istişarede bulundu.

31 Mart 2019 tarihinde yapılacak yerel seçimlerde İzmir’de İYİ Parti ile ittifak yapacak olan CHP’de bekleyiş sürerken, ittifak kapsamında İzmir’de Tire, Torbalı ve Kiraz’ın İYİ Parti’ye bırakılacağı iddialarının parti örgütünde yarattığı rahatsızlığı iletmek üzere Ankara’ya giden Yücel, Lider’le görüştü.Yücel’in, genel başkanına İYİ Parti ile yapılacak ittifak konusundaki görüşlerini aktardığı, İzmir’le ilgili bir karar alınmadan önce kendilerine danışılmasını istediği öğrenildi. Yücel, Kılıçdaroğlu’na ittifak konusunun il yönetim kurulunda değerlendirildiğini, gelecek günlerde ilçe başkanları ve milletvekilleriyle bir araya gelineceğini söyledi.

CHP’nin İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayını 24 Aralık Pazartesi günü açıklayacağı ileri sürüldü. Yücel, görüşmesini sosyal medyadan “Genel başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nu doğum gününde makamında ziyaret ederek İzmir örgütünün selamlarını ve saygılarını ilettim, içinde bulunduğumuz süreçle ilgili istişarede bulunduk.” ifadeleriyle duyurdu.

Bu haber ilgini çekebilir ->  AK Parti İzmir İl Başkanı Bilal Saygılı; “Çeyrek asır geçti, yüzleşemiyorlar!”
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.