Yine Çiğli Belediyesi yine fiyasko

Yine Çiğli Belediyesi yine fiyasko
  • 25 Eylül 2016 17:45

Çiğli Belediyesi bir organizasyonu daha beceremedi.  Çiğli Belediyesi ve Türkiye Geleneksel Spor Dalları Federasyonu tarafından Kaklıç’ta düzenlenen rahvan at yarışlarında korkunç bir kaza meydana geldi.

Pistteki atların birinin devrilmesi sonucu jokeylerden biri atın altında kalarak yaşamını yitirdi. Sağlık ekipleri müdahale etmek için piste girdi ancak jokey boynu kırılarak yaşamını yitirdi.

Korkunç kaza alanda şok etkisi yaratırken organizasyonda yaşanan birincilik tartışması da kavgaya dönüştü. Yarışlar sırasında bitiş çizgisinden geçen atların jokeyleri ve hakemler arasında birincilik tartışması yaşandı. Tartışmada tansiyon giderek yükseldi ve sahada kavga çıktı.

Organizasyonlarda bir türlü başarı sağlayamayan Çiğli Belediyesi 1 jokeyin yaşamını yitirmesi ve birincilik kavgalarıyla günü sonlandırdı. Kavgaya müdahale etmeye çalışan Çiğli Belediye Başkanı Hasan Arslan mikrofona çıkarak vatandaşlara seslenmeye çalıştı. Ancak vatandaşlardan kimse başkanın çağrısına kulak vermeyince panik olan Başkan Arslan jandarmanın gelmesi için söylemlerini arttırdı.

Bu haber ilgini çekebilir ->  Gaziemir’de şenlik zamanı
ZİYARETÇİ YORUMLARI - 2 YORUM
  1. şaşırtıcı dedi ki:

    İzmirdeki herhangi bir belediye bugüne kadar neyi becerebilmiş ki bunu becersin. 5 yıldır araç sayısı artıyor trafik sorunu çıkacak dedik. Ancak vatandaşa tuzak yapıp ceza yazmak için radar sistemi kurdular. Artık trafikte sıkışmaya başladı. İzmir belediyelerine sanırım zeka seviyesi yüksek olan alınamıyor. Vatandaşta memnun demek ki hep bunları seçiyor yapçak birşey yok.

    1. Anonim dedi ki:

      izmire belediyelerine alınan personel zeka seviyesi gayet yüksek onun için yapılan çalışmaları bazı koyun zihniyettekiler anlamıyor algıları yetmez senin gibi zeki kişiler trafiğe tek başına arabasıyla çıkmasa sıkıntı olmayacak

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.