Yılmaz’dan muhtarlarla yakın plan çalışma sözü

Yılmaz’dan muhtarlarla yakın  plan çalışma sözü
  • 17 Aralık 2018 13:12
Bayraklı Belediye Başkan Aday Adayı Mimar Vahap Yılmaz, muhtarlarla yakın plan çalışma sözü verdi.
Seçim bölgesindeki çalışmalarını aralıksız sürdüren ve bölgedeki muhtarları ziyaret etmeye devam eden Yılmaz, mahallelerde yaşanan sorunları dinleyerek, çözüm önerilerini paylaşmaya devam ediyor. Osmangazi Mahallesi Muhtarı Lokman Kıyak, Tepekule Mahallesi Muhtarı Songül Tuğcu, Soğukkuyu Mahallesi Muhtarı Mehmet Yaşar Gök ve Postacılar Mahallesi Muhtarı Abidin Topçu’yu ziyaret eden Yılmaz, Bayraklı yönetimini devraldığında ilçedeki tüm muhtarlarla yakın plan çalışacağını söyledi. Mahallelerde yaşanan sorunları, eksiklikleri ve ihtiyaçları muhtarlarla birlikte çözün üretmenin önemli olduğuna işaret eden Yılmaz, “Hedefimiz Bayraklı’nın hep birlikte kalkınmasını sağlamak. Daha sağlıklı, mutlu ve huzurlu bir şehir yaratmak istiyoruz. Tüm muhtarlarımızla gerekli işbirliğini sağlayacağımıza ve şehrimiz için hep birlikte, büyük adımlar atacağımıza inanıyorum. Sadece seçim öncesi değil, ilçemizin yönetimini devraldığımızda da muhtarlarımızla sık sık bir araya geleceğiz. Muhtarlarımızın bana yakın çalışabilecekleri ortamlar oluşturacağız” dedi.
Mimar VAHAP YILMAZ kimdir?
8 Ağustos 1975’te, Malatya Arapgir’de doğdu. Annesi Esme Yılmaz ve babası Hüseyin Gazi Yılmaz’dır. İlkokul, ortaokul ve liseyi Kocaeli’nin Gebze ilçesinde okuduktan sonra, 1996 yılında Yakın Doğu Üniversitesi Mimarlık Fakültesi’ni birincilikle tamamlamıştır. Babası Hüseyin Gazi Yılmaz’ın Cumhuriyet Halk Partisi’nde (CHP) çeşitli görevler üstlenmesi nedeniyle, siyasetle ve CHP’yle erken yaşlarda tanışmıştır. Babasının inşaat sektöründeki çalışmalarını örnek alan Yılmaz, iş hayatına da küçük yaşlarda atılmıştır. Üniversite yıllarında tanıştığı Birim Yılmaz’la 1996 yılında evlenen Yılmaz, 1998’de Biva Mimarlık AŞ’yi kurmuştur. Yılmaz’ın askerlik dönemi de bu yıllara denk gelmiş, vatani görevini Şırnak Çakırsöğüt’te, yedek subay olarak yapmıştır.
Yılmaz, eşiyle birlikte çalışarak, Biva’yı sektörün güçlü markalarından biri haline getirmiştir. Türkiye’nin her ilinde, binlerce insanı hayallerindeki evlerine kavuşturan Yılmaz, başarılı kentsel dönüşüm projeleriyle, İzmir’de kentsel dokunun değişmesine katkı koymuştur. Yılmaz, tamamlandığında Avrupa’nın en yüksek yapısal çelik binası olacak ve İzmir’in yeni simgesi haline gelecek Biva Tower’ın temelini de Bayraklı’da atmıştır. Biva Mimarlık AŞ’nin Yönetim Kurulu Başkanlığı görevini, eşi Birim Yılmaz’a devreden Yılmaz bugün, iş hayatında yakaladığı başarıyı yerel yönetimlere taşımayı ve gönlünü verdiği şehri İzmir’de, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün izinde yürüyerek çalışmayı, baba ocağı saydığı partisi CHP’ye katkı sağlamayı hedeflemektir.
Sektörel yayınları yakından takip etmeyi, kitap okumayı ve seyahat etmeyi seven Yılmaz, iyi derecede İngilizce bilmektedir. Mimarlık, iç mimarlık ve inşaat mühendisliği öğrencilerine destek olarak, onlara tecrübelerini aktarmaya büyük önem veren Yılmaz, İzmir Ticaret Odası, İzmir Mimarlar Odası ve Küçük Park Tenis Kulübü üyesidir. Çalışmalarına verdiği desteklerden ötürü, kurum ve kuruluşlardan aldığı, çok sayıda plaketi bulunan Yılmaz, Hatice Ece ve Cemberk’in babasıdır.
Bu haber ilgini çekebilir ->  Dr  Kasapoğlu; ‘’2024 seçimleri; Türkiye yüzyılı şehirleri’’
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.