Yeşilçam’da hayaller gerçekleşiyor

Yeşilçam’da hayaller gerçekleşiyor
  • 10 Ağustos 2018 09:13

İlçenin her köşesinde yeni yaşam alanları yaratmayı hedefleyen Bornova Belediyesi, eski köy yerleşimi olan Yeşilçam Mahallesi’ne Rekreasyon Alanı yapıyor.  İçerisinde halı saha, düğün salonu ve taziye evinin de bulunacağı alandaki çalışmalar hızla devam ediyor. Çalışmaları heyecanla takip eden Muhtar Yaşar Daş, hayallerini gerçekleştiren Bornova Belediyesi’ne teşekkür ediyor.

 

 

Eski köy yerleşiminde önemli yatırımlar gerçekleştiren Bornova Belediyesi, Yeşilçam’a Rekreasyon Alanı yapıyor. İlçenin doğu yönündeki girişinde yer alan Yeşilçam Mahallesi’nin tüm İzmir’e hakim noktasında çalışmaları hızla süren alanda, halı saha, düğün salonu ve taziye evi yer alacak. Çevre düzenlemesi ve peyzaj çalışmaları ile yemyeşil bir görünüme kavuşacak Yeşilçam Rekreasyon Alanı’nda çocuk oyun alanları ve özellikle kadınlar için spor aletleri de olacak.

 

 

Muhtar Daş: İsteklerimize duyarsız kalmadı

 

 

Yeşilçam Mahallesi Muhtarı Yaşar Daş, çalışmaların sürdüğü rekreasyon alanının sadece Bornova’nın değil, İzmir’in en güzel noktalarından biri olduğunu söyledi. Bornova Belediyesi’ne teşekkür eden Daş, “Gençlerimiz Sayın Başkan Olgun Atila’nın spora olan ilgisini bildiklerinden sürekli bana saha talebinde bulunuyordu. Ben de onların bu isteklerini ilettim. Sağolsun hemen duyarlılık gösterdi. Aynı şekilde taziye evi de mahalle sakinlerinin en büyük istekleri arasındaydı. Yapılan çalışmalar için Başkan Olgun Atila olmak üzere emek veren herkese teşekkür” dedi.

 

 

Başkan Atila: Yaşam standartlarını yükseltiyoruz

 

 

Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila ise Bornova’nın her mahallesinde yeni yaşam alanları yaratmayı amaçladıklarını belirterek, “Bitirme aşamasına getirdiğimiz rekreasyon alanını mahalle sakinlerinin isteklerine uygun şekilde planladık. Düğün salonundan tayize evine, halı sahadan çocuk oyun alanlarına pek ihtiyaca bir arada cevap verecek alan önümüzdeki günlerde Yeşilçamlıların hizmetinde olacak” dedi.

 

Bu haber ilgini çekebilir ->  Saime Bucaklıoğlu ulaşım projelerini açıkladı
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.