Yeni Başkan Güven’in yerine o iki isim aday

Yeni Başkan Güven’in yerine o iki isim aday
  • 18 Ağustos 2016 13:40

Gizem Çetinkol – Gazete Ege/ Alaattin Yüksel’in istifasının ardından oldukça yoğun bir tempoya giren CHP İzmir, MYK’dan çıkacak karar için nefesini tutmuştu. Ancak Genel Başkan Kemal Kılçdaroğlu MYK’yı mecliste gerçekleştirdi ve MYK gündemine İzmir İl Başkanlığı konusunu almadı.

Genel Merkezden herhangi bir karar çıkmayınca tüzük gereği İl yönetiminin Alaattin Yüksel’in istifanın hemen ardından seçmiş olduğu Örgütlerden Sorumlu Başkan Yardımcısı Asuman Ali Güven, İl Başkanlığı görevine devam ediyor.

YENİ GÖREVE 2 İSİM TALİP

Güven’in başkanlık koltuğuna geçtikten sonra ki ilk yönetim kurulu toplantısı bugün saat 16:00’da İl Başkanlığında gerçekleşecek. Toplantıda Yeni Başkan Asuman Ali Güven’in eski görevi olan Örgütten Sorumlu Başkan Yardımcılığı görevine geçecek isim belirlenecek. Bu koltuk için de kulisler de 2 isimden bahsediliyor. Edinilen bilgilere göre bu görev için kolları sıvayan isimlerden biri il yöneticisi Ednan Arslan olurken bir diğer isim ise İsmail Yüzer olduğu iddia edildi.

Bu haber ilgini çekebilir ->  NARLIDERE’DE MİNİK ALİ KOLTUĞU BAŞKAN ERMAN UZUN’DAN DEVRALDI
ZİYARETÇİ YORUMLARI - 2 YORUM
  1. Burak Yakartaş dedi ki:

    Yok artık

  2. Kemalist dedi ki:

    Her kim İl Başkanı olacak ise; İzmir CHP İl eski başkanları gibi para babası, emek sömürücü ve parti tabanından uzak olmasın da !!!

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.