Yazar Ali Eyce, Medya Ege Genel Yayın Yönetmeni oldu!

Yazar Ali Eyce, Medya Ege Genel Yayın Yönetmeni oldu!
  • 4 Eylül 2018 14:04

Yazılı, görsel ve internet yayıncılığında 5 yılını dolduran Medya Ege’nin Genel Yayın Yönetmenliğine duayen Gazeteci – Yazar Ali Eyce getirildi. Medya Ege Yayın Grubu Başkanı Arif Çayan, Eyce’nin yayıncılık anlayışlarına güç kattığı kadar, farklı bir bakış açısı da kazandıracağını, daha aktif, daha yönlü ve daha etkin bir yayıncılık için yönetim kadrosuna güçlenmeye gittiklerini belirtti.

Medya Ege Yayın Grubu’nda Eyce’nin gelmesiyle de yeni bir yapılanma yönetim kadrosunda gerçekleştirildi.

Yazar Ali Eyce, Medya Ege Genel Yayın Yönetmeni oldu!

Yayın grubunda Sorumlu Yazı işleri Müdürlüğüne Ali İhsan Çiftçi, Görsel Yönetmenliği Mehmet Özdoğru, Yayın Danışmanlığına Eylül Ayça Karakuş, Haber Müdürlüğüne Dilek Çelikten getirildi.

Değişimin Medya Ege Yayın Grubu’nu güçlü bir yönetim yapısına kavuşturduğuna dikkat çeken yayın grubu genel yayın yönetmeni Ali Eyce, Medya Ege’nin yayın politikasını her zaman takdir ettiğini, anlık, etkin ve güçlü yayıncılık yaptığını belirterek, “Medyaege’nin kurumsal kimliğini oturtmak ilk hedefimiz olacak. Türkiye’de yapılan yapmak değil, yapılanın en iyisini yapmak için çalışacağız. Yazılı ve görsel basında Medya Ege’nin farkını kısa zaman bizi takip eden, bizi okumayı tercih edenler göreceklerdir’ dedi.

Bu haber ilgini çekebilir ->  Menderes’te İlk Meclis Gerçekleşti
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.