WhatsApp Android tabletlerde!

WhatsApp Android tabletlerde!
  • 7 Aralık 2018 16:14

Android tablet kullanıcılarına müjdeli bir haberimiz var. Geçtiğimiz saatlerde yaşanılan gelişme ile birlikte WhatsApp Android tablet kullanıcıları için beta programını başlattı.

Bildiğiniz üzere WhatsApp, yayınlandığı yıldan bu zamana kadar Android tablet kullanıcıları için destek verilmiyordu.

Söz konusu alınan karar ile birlikte, izlemiş olduğu stratejide değişikliğe giden popüler mesajlaşma uygulaması, aradan geçen 8 yılın ardından Android tablet kullanıcılarına, beta programı dahilinde de olsa destek vermeye başladı.

Fakat belirtmemiz gerekiyor ki, Android tabletinizde söz konusu uygulamayı kullanmak için, cihazınızın SIM kart yuvasına sahip olması gerekiyor. Cihazınız sadece Wi-Fi bağlantısını destekliyorsa, ne yazık ki uygulamanın beta programına dahil olamayacağınızı da özellikle belirtelim.

Bilindiği üzere birçok kullanıcı üçüncü taraf uygulamaları sayesinde WhatsApp uygulamasını Android tabletlerinde kullanabiliyor. Her ne kadar kullanıcılar uygulamayı emülatörler yardımıyla çalıştırmış olsalar da, bir takım sıkıntılar yüzünden uygulamayı kullanmakta zorluk çekmekteler.

Bu durumu gören şirket yetkilileri ise almış olduğu karar ile birlikte popüler mesajlaşma uygulamasını her türlü cihaz tarafından rahatlıkla kullanılmasına olanak sağlayacak.

Eğer tabletiniz yukarıda belirtiğimiz şartlara uyum sağlıyorsa, uygulamanın beta sürümüne buraya tıklayarak kayıt olabilirsiniz. Peki siz bu durum hakkında ne düşünüyorsunuz? Düşüncelerinizi yorum kısmından aktarabilirsiniz. Yorumlarınızı bekliyoruz…

Kaynak: WhatsApp Android tabletlerde!

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.