URLA BELEDİYESİ’NDE BAYRAMLAŞMA COŞKULU GEÇTİ

URLA BELEDİYESİ’NDE BAYRAMLAŞMA COŞKULU GEÇTİ
  • 10 Eylül 2016 08:10

Urla Belediyesi’nde çalışan 556 personel ilçe merkezindeki tamirhane binasında bir araya gelerek bayramlaştı.

Belediye Başkanı Sibel  Uyar, Belediye Başkan Yardımcısı Hüseyin Özdemir,diğer birim amir ve çalışanları bayram öncesi toplanarak bayramlaştı.

Bayramlaşmadan önce konuşma yapan Belediye Başkanı Sibel Uyar, tüm birimlerin yapmış oldukları hizmetlerini açıklayarak, “Yerel yönetim anlayışında çok büyük aşamalar kaydettik. Mücevherimizin üzerindeki tozu beraber üflüyoruz ve onu parlatıyoruz. Çalışmalarımızın geri dönüşlerini keyifle almaya başladık. Urla artık geçilirken uğranabilecek sahil kasabası sıfatından çıkmaya başladı’’ dedi.

URLA BELEDİYESİ’NDE BAYRAMLAŞMA COŞKULU GEÇTİ

Çalışanların büyük tezahüratları eşliğinde alkışlanan Başkan Uyar, tüm çalışanları başarılarından dolayı tebrik ederek, her şeyi birlikte bir takım olarak başardıklarına dikkat çekerek, konuşmasını, “Urla’ya, İzmir’e ve tüm ülkeye çok güzel mesajlar verdik. Çünkü Atamızdan öyle öğrendik. Urla, çağdaş, modern ve kendi ayakları üzerinde durabilen kadınların kentidir’’ şeklinde bitirdi.

Konuşmasının sonunda Başkan Sibel Uyar, 556 çalışanı ile tek tek tokalaşarak bayramlarını tebrik edip bayram şekerlerini verdi.

Bu haber ilgini çekebilir ->  Filiz Ceritoğlu Sengel "Hep Birlikte Zorluklarla Mücadele Ettik"
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.