Urla Belediyesi yaz dönemi kurslarını bitirdi

Urla Belediyesi yaz dönemi kurslarını bitirdi
  • 14 Eylül 2018 09:33

Urla Belediyesi tarafından Urla merkez ve köylerde çocuklara yönelik düzenlenen kurslar sona erdi. Kurslara katılan çocuklara törenle madalya verildi.

Urla Belediyesi tarafından çocukların yaz aylarını verimli geçirmeleri için düzenlenen yaz kurslarının dönem sonu etkinliği Urla 12 Eylül Stadında gerçekleşti. Yaz boyunca 18 branşta eğitim alan 1250 çocuk, eğitimlerin sonunda başarı madalyalarını Urla Belediye Başkanı Sibel Uyar’dan aldı.

Haziran ayından itibaren hem merkez mahallelerde, hem de tüm köylerde çocuklara, spor branşlarında, akıl ve zeka oyunları, el beceri kursları, resim, satranç, masa tenisi, ingilizce seramik, geri dönüşüm gibi dersler verildi.

Her geçen yıl öğrenci sayısının artarak devam ettiğini belirten Başkan Sibel Uyar, “Gün geçtikçe daha fazla çocuğun gelişimine katkıda bulunabilmenin mutluluğu içindeyiz. Laik, demokratik ve sosyal bir hukuk devleti olan Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucu değerlerini koruyarak siz gençlere emanet etmek için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğimize söz veriyoruz. Sizlerden de beklediğimiz derslerinize çok çalışıp, ülkemizi yüksek medeniyetler seviyesindeki ülkeler arasında yer almasını sağlamak. Sizlere olan güvenimiz sonsuz. Yaşıtlarınız evlerinde tabletlerle oynarken sizler yaz ayınızı verimli bir şekilde geçirdiniz. Kurslarımız kışında devam edecek. Aynı katılımı kış ayında da bekliyoruz” dedi.

Başkan Sibel Uyar, Başkan Yardımcısı Emine Sağlam Baş, Meclis Üyeleri Okan Topal ve Ertan Certel, Fen İşleri Müdürü Güner Özlük, URİT Müdürü Çetin Sertel törene katılan miniklere tek tek madalyalarını taktı. Etkinlik Urla Belediye Konservatuvarı öğrencilerinin mini konseri ile son buldu.

Bu haber ilgini çekebilir ->  Tugay: “Bölgesel kalkınmaya önem vereceğiz”
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.