“Türkiye bu kumpası da atlatacak

“Türkiye bu kumpası da atlatacak
  • 5 Aralık 2017 23:26

İzmir Medya Platformu ile bir araya gelen AK Parti Milletvekili Kerem Ali Sürekli, Türkiye’nin karşı karşıya olduğu sorunların hasarsız bir şekilde atlatılacağını söyledi.

İzmir Medya Platformu, AK Parti İzmir Milletvekili Kerem Ali Sürekli’yi ağırladı. Ak Parti Konak İlçe Başkanı Temel Yıldırım ve Başkan Yardımcısı Ayhan Turan ile birlikte toplantıya katılan Sürekli, İzmir ve ülke gündemini değerlendirdi.

 

TÜRKİYE ZOR BİR SÜREÇTEN GEÇİYOR

Sürekli, Türkiye’nin zor bir süreçten geçtiğini belirterek, bütün kesimlerin bir ve beraber olması gerektiğini söyledi. Sürekli, “Ateş çemberindeyiz. Coğrafyamız önemli bir coğrafya. Etrafımızda olan biten meseleleri hepiniz görüyorsunuz. Bu sıkıntıları  aşmak için her zamankinden daha fazla birlik ve beraberliğe ihtiyacımız var” dedi.

“Burada bizi üzen taraf ana muhalefetin bizi üzecek tarzda söylemleri kullanılmasıdır” diyen Sürekli, sözlerini şöyle sürdürdü:

 

ANA MUHALEFET YENİ KAPI

RUHUNDAN NİÇİN ÇEKİLDİ

“7 Ağustos Yenikapı ruhunun uzun bir süre devam etmesi gerekiyor. 15 Temmuz’da olanlar herkesin gözü önünde oldu ve ondan sonra Yenikapı ruhu Türkiye’nin geleceği için çok önemliydi. Ama ana muhalefet partisi o süreçten çekildi. O süreçten neden çekildiler bunları kamuoyunun takdirine bırakıyoruz, bunlar ileride görülecektir.

 

ABD’DE YAŞANANLAR 17-25

ARALIK KUMPASININ DEVAMIDIR

Amerika’da görülen davada ileri sürülen deliller 17-25 Aralık’ta Türkiye’de kurulan kumpasın delilleridir. Toplum bu konuda yeterli bilgilere sahiptir. Bu konudan hiçbir şey çıkmaz. Milli birlik ve beraberliğin önemine dikkat çekiyorum” diye konuştu.

Hem ekonomik anlamda hem de sosyal anlamda partisinin çok başarılı çalışmalarının olduğunun altını çizen Sürekli, “Dünyada haksızlıklara uğrayan herkesin yanındayız. Somali’de, Arakan’da nerede bir mağduriyet görsek onun yanındayız. Olmamız da gerekir. Bizim inancımız da budur” dedi.

 

İZMİR’DE HALKIN SESİNE KULAK VERMİYORLAR

İzmir’de muhalefet olmalarına rağmen Büyükşehir Belediyesi ile sık sık görüştüklerini de belirten AK Partili vekil Kerem Ali Sürekli, “Geçtiğimiz günlerde yerel yönetimler zirvesi yaptık ve faaliyetlerimizi de ortaya koyduk. Oradaki şu söylem önemliydi; ‘İzmir’de biz ne yaparsak yapalım, hiçbir hizmet de yapmayalım potansiyel bir oyumuz var. Nasıl olursak seçimleri alırız’ algısı var. Bu algıyla hareket diyorlar. Halkın sesine kulak vermiyorlar. Hizmet üretmiyorlar, üretmek için de çaba sarfetmiyorlar.” diye konuştu.

Bu haber ilgini çekebilir ->  Bayram oyuncaklarla başladı

İzmir Medya Platformu Başkanı Ahmet Kaplan ise platform olarak siyasi görüş gözetmeksizin, İzmir’e dair sözü olan herkesi dinlediklerini, İzmir’e katkı sağlayacak her söylemin toplumla buluşmasına aracılık ettiklerini belirterek,“İzmir Medya Platformu olarak, kentimizin, bölgemizin ve ülkemizin bütün aktörleri ile bir araya gelerek, yaşadığımız şehir ve ülkemizde milletimizi bir adım ileriye taşıyacak her fikri toplumla buluşturmak istiyoruz” dedi. 

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.