Tugay’dan çalışanlara sigara genelgesi!

Tugay’dan çalışanlara sigara genelgesi!
  • 15 Nisan 2019 11:44

Karşıyaka Belediye Başkanı Cemil Tugay kendi imzasıyla belediyenin tüm birimlerine genelge gönderdi. Genelgede çalışanların mesai saatleri içerisinde sigara için yerlerini terk etmemelerini, belediyeye ait araçlarda ve tuvaletlerde de sigara içilmemesi istendi.

Genelgede yer alan ifadeler şu şekilde: “31.03.2005 Tarih (Mükerrer) sayılı Resmi Gazetede yayımlanan 01.06.2005 tarihinde yürürlüğe giren 5326 sayılı kabahatler Kanununun 39’uncu maddesi uyarınca; “Kamu hizmet binalarının kapalı alanlarında tütün mamülü tüketen kişiye 149.00 TL idari para cezası verilir’ denilmektedir. Toplu taşıma araçlarında tütün mamülü tüketen kişiye 149.00 TL idari para cezası verilir’ denilmektedir. Bu nedenle belediye hizmet binamızdaki tüm odalarda, wc’lerde ve belediyemize ait tüm araçlarda sigara içmek yasaktır. Mesai saatleri dahilinde sigara içmek amacıyla görev yerleri terk edilmeyecektir. Bu denetim işleri yerine getirmeyen birim sorumlarının da 657 sayılı devlet memurları kanunu disiplin hükümleri uygulanacaktır”   

Bu haber ilgini çekebilir ->  Toplu ulaşım ve trafikte Cumhurbaşkanlığı Bisiklet Turu düzenlemesi
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.