Travel Turkey’de Buca rüzgarı

Travel Turkey’de Buca rüzgarı
  • 9 Aralık 2016 09:30

Turizm sektörünün nabzını tutan İzmir Turizm Fuarı, Travel Turkey 10’ncu kez kapılarını açtı. Türkiye’nin dört bir yanından ziyaretçilerin akın ettiği fuarda Buca Belediyesi standı fuarın ilk gününde ziyaretçilerin akınına uğradı. Buca’nın kültürel ve tarihsel tanıtımının yanı sıra yöresel lezzetlerin de ikram edildiği stand Buca’nın turizm değerlerini gözler önüne seriyor. Buca Belediyesi ayrıca fuarı gezen ailelerin çocuklarını güvenle bırakabilecekleri Pırlanta Merkezi’ni fuar standına taşıyarak ücretsiz bakım hizmeti imkanı sağlıyor.

 Bu yıl 10’uncu kez kapılarını açan Travel Turkey fuarı ilk günden ziyaretçilerin akınına uğradı. Seyahatten sağlığa turizm olanakları sunan tüm alanlardaki katılımcıların ziyaretçilerle buluştuğu fuara tarihsel dokusu, kültürel ve doğal zenginlikleri ile göz dolduran Buca Belediyesi de muhteşem bir stantla katılım gösterdi.

Travel Turkey’de Buca rüzgarı

8-11 Aralık tarihleri arasında Fuar İzmir’de düzenlenen Travel Turkey  fuarına 72 metrekarelik standıyla katılım gösteren  Buca Belediyesi, ilçenin tarihi dokusunu ve turizm değerlerini ziyaretçilere aktarma fırsatı buldu.

Tarihi ve kültürel değerlerinin aktarıldığı dokümanların yanı sıra hediyelik eşya ve ikramlıklarıyla da ziyaretçilerden yoğun ilgi gören Buca Belediyesi standı, Bucacım markalı zeytinyağı ve kolonyası ile fuar katılımcılarının uğrak adresi oldu.

Ziyaretçilerin Fuar alanını rahatça gezebilmesi için kentte açtığı Pırlanta Merkezlerinden birini de fuar standında oluşturan Buca Belediyesi, 3-6 yaş arası çocuklarını güvenli ellerine bırakıp fuarı gönüllerince gezmek isteyen ailelere 1 saatlik geçici bakım hizmeti sunmaya başladı.

Bu haber ilgini çekebilir ->  Karabağlar’da yarınların meclisi bugün kuruldu
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.