Tezhip ve Minyatür Sergisi Bornova’da kapılarını açtı

Tezhip ve Minyatür Sergisi Bornova’da kapılarını açtı
  • 13 Mart 2018 13:03

Bornova Belediyesi, Çanakkale Zaferi’nin 103. yıldönümü öncesinde çok özel bir sergiye ev sahipliği yapmaya başladı. “Çanakkale’den Mektuplar” başlığı ile hazırlanan Tezhip ve Minyatür Sergisi, Dramalılar Köşkü Kent Arşivi Müzesi’nde kapılarını açtı.

Bornova Belediyesi, Çanakkale Zaferi’nin 103. yıldönümü öncesinde çok özel bir sergiye ev sahipliği yapmaya başladı. “Çanakkale’den Mektuplar” başlığı ile hazırlanan Tezhip ve Minyatür Sergisi, Dramalılar Köşkü Kent Arşivi Müzesi’nde kapılarını açtı. Nakkaşhane Grubu’ndan 14 kadın sanatçının ortaya koyduğu 36 eser, büyük beğeni topladı.

Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila da, açılış kurdelesinin hep birlikte kesildiği sergiyi gezdi. Atila, tüm Bornovalıları Çanakkale Savaşı’nda vatan uğruna kahramanca savaşan askerlerin mektuplarından derlenen sergiyi görmeye davet etti. Bornova Belediyesi Dramalılar Köşkü Kent Arşivi ve Müzesi’ndeki sergi, 18 Mart Pazar Günü’ne kadar görülebilecek.

Bu haber ilgini çekebilir ->  İzmirliler Aşık Veysel’deki Uçurtma Şenliği’nde buluştu
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.