Teröristler Bu Koydan Girdi

Teröristler Bu Koydan Girdi
  • 5 Şubat 2016 08:59

Aydın’ın Söke ilçesinde pazartesi sabah saatlerinde yakalanan İsmail Akkol ve Fadik Adıyaman’ın Türkiye’ye adım attığı bölge ve hareket noktalarıyla ilgili bilgiler kesinleşmeye başladı.

Emniyet güçleri dün Aydın’ın Didim ilçesi ve çevresinde çalışmalarını sürdürmeye devam etti.

100 kişilik ekip susma hakkını kullanan Akkol ve Adıyaman’ın nasıl geldiği, yanlarında başkaları var mıydı sorularının yanıtını çözmek için çalışmalarını sürdürdü.

Teröristler Bu Koydan Girdi

Bölgedeki tüm kamera kayıtları tek tek incelendi, alanda bulunan yazlık sitelerin bekçileri, işçiler, çobanlar, dükkanlar tek tek sorgulandı. İnsan kaçakçılarının mültecileri botlara bindirdikleri Fener Koyu ise adeta ablukaya alındı.

Çalışmalar sırasında bir yazlık sitenin kamerasından elde edilen görüntüler teröristlerin bu koya indiği ihtimalini kuvvetlendirdi.

Olay sabahı 08.00’de Akkol ve Adıyaman’ın koydan gelen yaklaşık beş kilometrelik yolu yürürken bir sitenin kamera görüntülerine girdikleri saptandı. (Hürriyet)

 

Bu haber ilgini çekebilir ->  Karşıyaka’da En Güzel Balkon Bahçe Yarışması’na başvurular başlıyor
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.