Temel Karamollaoğlu: Eşim İngiliz bunu saklamıyorum

Temel Karamollaoğlu: Eşim İngiliz bunu saklamıyorum
  • 7 Mart 2018 11:32

Saadet Partisi’nin Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu İngiltere’deki eğitim hayatı ve esrarengiz İngiliz asıllı eşi ile gündemin ilk sırasına çıktı.

Temel Karamollaoğlu Fatih Altaylı’nın programında ‘gizlemeyi düşünmüyorum’ dese de İngiliz karısını medyadan köşe bucak saklıyor.

Bugüne kadar Temel Karamollaoğlu’nu eşi ile birlikte görüntülemeyi başarabilen yok. Ne sosyal medyada ne Saadet Partisi’nin sitesinde Temel Karamollaoğlu karısı ile hiç resmedilmemiş.

ESRARENGİZ EŞİN İSMİ BİLE BİLİNMİYOR

Temel Karamollaoğlu’nun karısının fotoğrafını bulmak mümkün olmadığı gibi Müslüman olan eşinin ismi dahi bilinmiyor. Habertürk’teki canlı yayında da Temel Karamollaoğlu eşi ile ilgili soruya yanıt verirken hiç ismini telaffuz etmemesi dikkat çekti.

İNGİLTERE’DE EŞİMLE EVLENDİM

Temel Karamollaoğlu eşiyle ilgili Fatih Altaylı’nın “Diyorlar ki, nasıl milliyetçilikten bahsediyor eşi İngiliz…” sözleri üzerine şunları söyledi:

– “Doğru ben İngiltere’de tahsil yaptım. Ortaokul liseyi Kayseri’de okudum. Oradan mezun olduktan sonra önce teknik üniversiteye girdim arkasından da Avrupa imtihanlarından birkaç tanesini kazandım İngiltere’ye gittim. Orada tekstil tahsili yaptım ve döndüm. Oradayken de eşimle evlendim. Kendisi bana en büyük destek veren kişi. İnancında ve yaşantısında çok titizdir.

KARIM MÜSLÜMAN VE TÜRK OLDU

“Hem Müslüman oldu hem Türk vatandaşı oldu. Evleneli 53 yıl oldu. Benim çocuklarımın çoğu 50 yaşının üzerinde. Bunu gizleyecek halim de yok. Gizlemeyi de düşünmüyorum.”

Temel Karamollaoğlu’nun karısı Saadet Partisi’nin etkinliklerine de katılmayan bir isim. Hal böyle olunca ne ismi ne fotoğrafı bugüne kadar medyada yer almadı.

TEMEL KARAMOLLAOĞLU İNGİLTERE’DEKİ OKULU

Temel Karamollaoğlu’nun İngiliz eşi kadar İngiltere’de eğitim aldığı üniversite de gündemde. Temel Karamollaoğlu Manchester Üniversitesi UMIST Tekstil Mühendisliği Bölümü’nü bitirdi, aynı üniversitede yüksek lisans yaptı. İddialara göre Manchester Üniversitesinin en önemli özelliği Siyonist baronlar tarafından İngiltere’de kurulan ilk üniversitelerden biri olması.

TEMEL KARAMOLLAOĞLU’NUN KIZI VE OĞLU

Temel Karamollaoğlu’nun kızı Zeynep ve oğlu Zahid Karamollaoğlu da bir dönem haklarındaki Ali Kalkancı iddiaları ile gündem olmuşlardı.

Ali Kalkancı’nın eşi Temel Karamollaoğlu Refah Partisi grup başkanvekiliyken ortaya çıkmış ve oğlu ile kızının kocasının tarikatının müritleri olduğunu iddia etmişti.

Bu haber ilgini çekebilir ->  Başkan Tugay Kiraz'ın köylerinde: Kentimizi birlikte kalkındıracağız
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.