SWISSÔTEL BÜYÜK EFES İKİ BÜYÜK ÖDÜLÜ İZMİR’E GETİRDİ

SWISSÔTEL BÜYÜK EFES  İKİ BÜYÜK ÖDÜLÜ İZMİR’E GETİRDİ
  • 16 Ocak 2019 14:48

Swissôtel Büyük Efes, “Quality Management Awards”ta, “Türkiye’nin En İyi Ege Bölgesi Şehir Oteli” ünvanını yeniden almaya hak kazandı. Bunun yanı sıra otel bünyesinde yer alan Pürovel Spa&Sport, “World Luxury Spa Awards” tarafından “Türkiye’nin En Lüks Otel Spa”sı seçilerek, adını dünyadaki en iyi Spa’lar arasına yazdırdı.

Turizm sektöründe yönetim kalitesinin önemini vurgulamak amacıyla 2010 yılında GM Turizm ve Yönetim Dergisi tarafından başlatılan Quality Management Ödülleri’nde, ödüller sahiplerini buldu. 2018’in sonunda gerçekleştirilen iki aşamalı oylama anketinde toplam 99.093 ziyaretçi ile sahiplerini bulan QM Ödülleri’nin, Antalya’da yapılan gala töreninde “Türkiye’nin En İyi Ege Bölgesi Şehir Oteli” ünvanı Swissôtel Büyük Efes, İzmir’e yeniden verildi. Ödülü, otelin Genel Müdürü H.Rıza Elibol, POYD Başkanı Ülkay Atmaca’dan teslim alırken, 2017 senesinde de almış oldukları ünvanı devam ettirmekten dolayı mutlu ve gururlu olduklarını dile getirdi İzmir için çalışmaya devam edeceklerini belirten Elibol, bu ödülü kendilerine kazandıran tüm misafirlerine teşekkür etti.

Dünya Luxury Spa Ödülleri ise; dünya çapındaki Spa merkezleri için kalite, yenilik ve hizmet kriterlerini, online oylama üzerinden ölçmektedir. Ödüller, 32 farklı kategoride ülke, bölge, kıta ve küresel bazda lüks Spa merkezlerine sunulmaktadır. Bu yıl, Galgorm Resort & Spa Northern İrlanda’da, 42 ülkeden 200’ün üzerinde katılımcı ile gerçekleştirilen ödül töreninde Pürovel Spa&Sport İzmir, Türkiye’nin “En Lüks Otel Spa”sı ünvanını almaya hak kazandı.

Bu haber ilgini çekebilir ->  İzmir’de 23 Nisan coşkusu kentin dört bir yanını saracak
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.