Sor bakalım içimdeki sana

  • 20 Nisan 2016 00:01
Sor bakalım içimdeki sanaBize sevmesini öğretmediler be arkadaşım , bize hep saklamasını öğrettiler.Hep bekletmeyi , hep ertelemeyi…Bu nedenle biz kiminle birlikteysek bir diğerini , ama hep uzakta olanı özledik;hiç dinmedi doyumsuzluğumuz.Yanımızdaki yakınımızdakini değil , odamızın duvarındakini değil , bir şeyler paylaştığımızı değil ,uzaklardakini , ulaşamadığımız kadar uzaktakini sevdik .
Başucumuzdakini kırıp geçirdik , incitip üzdük de ulaşamadıklarımıza sakladık söyleyemediğimiz o güzel sözcükleri.Özlediğimiz sevgiden delice korktuk be arkadaşım…Sevmek bizim için sınırlarımızdan hiç çıkmamaktı.Kendi sınırlarımızda sevmek hep kapana kısılmaktı.Bu korkumuz yüzünden hep karşımızdaki insanların sevgilerini eksik bulduk , küçük gördük..Sorun bizdeydi be arkadaşım , sevgiye inancı olmayan bizdik . Çünkü biz sevilmeye alışmıştık..
Oysa zaman denen şey kayıp gidiyordu avuçlarımızın arasından..Ertelediğimiz,şimdi sırası değil dediğimiz onca duygumuz varken..Ah be arkadaşım ; sor bakalım İÇİNDEKİ SANA…
Sadece kim olduğun için değil ,sen olduğun için ve seninle birlikteyken ben olduğum için , beni değiştirmeye çalışmadan olduğum gibi sevdiğin için , hiç bir şey söylemeden sadece bakışlarınla bile sevgini hissettirdiğin için SENİ SEVDİM …
Sadece kendine yaptıkların için değil ,bana kattığın güzellikler için beni hep tamamladığın için SENİ SEVDİM…
İçimdeki çocuğu , saklı kalmış beni ortaya çıkardığın için , sana ihtiyacım olduğu her anımda beni yalnız bırakmayıp yanımda olduğun için SENİ SEVDİM…Diyebiliyormusun?Sordunmu içindeki SANA.
Öğretmediler değilmi be arkadaşım..söyleyemiyorsun nutkun tutuluyor değil mi?Yada şimdi zamanı değil söylemesende olur değil mi?Yok arkadaşım yok. Bence tam zamanı.Ben seni kocaman bir yürekle sevdim demenin tam zamanı.Gözlerim değil yüreğimdi seni gören demenin tam zamanı.Sen benim en değerli yerimde,yüreğimdesin demenin tam zamanı.Sen olmazsan ben de yokum demenin tam zamanı.Haydi yarın çok geç olmadan dokun yüreğine.İlmek , ilmek ,santim ,santim işle…Sevmeye doyamadığın ne varsa kim varsa  söyle..
SENİ SEVDİM de..Hiç düşündün mü !ya sen söylemeye karar verdiğinde çok geç olursa.O nedenle yanında , yakınındaki,görmekten korktuğun sevginin kıymetini bil ;ulaşamadıklarında değil, başucundaki nefesin hakkını ver ve söyle.HAYDİ ARKADAŞIM..ŞİMDİ…
Sevgi dolu aydınlık yarınlarınız olması dileğiyle..
Bu haber ilgini çekebilir ->  Tugay: “Bölgesel kalkınmaya önem vereceğiz”
ZİYARETÇİ YORUMLARI - 3 YORUM
  1. Taylan dedi ki:

    Duygusal ve bir o kadarda delikanlıca bir yazı. …Yapamadıklarımızı bir kere daha yüzümüze vurduğunuz için teşekkürler. Umarım okuyanlariniz için guzel bir hatirlatma olmustur…..

  2. filiz dedi ki:

    Nejla hocam öyle güzel yazmışsınız ki inanın kelimeler boğazıma dizildi.O kadar çok şeyi , nasılda ertelemişiz.Sevgileri ertelemişiz , sevdiklerimizi ertelemişiz , biz ne kadar çok şeyi ertelemişiz be hocam.Bunu bize hatırlattığınız için binlerce kez teşekkür ederiz.Kaleminize yüreğinize sağlık..Eşimi sevmeyi ertelemişim , annemi sevmeyi ertelemişim , kendimi sevmeyi ertelemişim sağolun varolun hocam.

  3. dilek arabikoglu dedi ki:

    Sizin de yazdığınız gibi gözlerin değil,yüreklerin birbirine dokunduğu ilişkiler yaşamak ne güzel olurdu şu fani dünyada!!! Ümitsizliğe kapılmak yokkk. İçindeki Seni dinle o mutlaka ışığa ulaştırır. Sevgiler ellerinize sağlık.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.