“Siz bir adım atın, biz size koşalım”

“Siz bir adım atın, biz size koşalım”
  • 26 Eylül 2016 08:25

Bergamalı muhtarları ağırlayan İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, muhtarlar kanalıyla ilçedeki üreticilere seslendi. Üreticileri destekleyebilmeleri için kooperatifleşmeleri gerektiğini hatırlatan Başkan Kocaoğlu, “Birlik olun” çağrısı yaptı.

“Siz bir adım atın, biz size koşalım”

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, Bergamalı muhtarları ağırladı. Bergama Muhtarlar Derneği Başkanı Halil Erol ile birlikte Başkan Kocaoğlu’nu ziyaret eden 23 muhtar, hem yapılan hizmetler için teşekkür etti, hem de sorunlarını ve taleplerini iletti. 2014 yılında Büyükşehir Belediyesi hizmet sınırlarına bağlanan Bergama bölgesinin merkeze uzaklığı nedeniyle ilçede yeni bir yapılanmaya gittiklerini dile getiren Başkan Aziz Kocaoğlu, “Önce Bergama Şube Müdürlüğü’nü kurduk, şimdi de bölge şantiyesini hayata geçiriyoruz. Asfaltı da, parke ve bordürü de burada üreteceğiz ve hızlı bir şekilde sorunlara müdahale edeceğiz. Aldığımız karla mücadele araçları sayesinde de Bergama’nın yüksek kesimlerinde kış ayları nda yolların kapanmaması için çalışacağız” dedi.

“Siz bir adım atın, biz size koşalım”

Yerelde kalkınmanın gerçekleşmesi adına Bayındır, Tire, Kiraz ve Ödemiş gibi ilçelerdeki kooperatiflerden yaptıkları alımlar sayesinde önemli adımlar atıldığını dile getiren Başkan Kocaoğlu, Bergamalı üreticilere de birlik olma çağrısı yaptı. Başkan Aziz Kocaoğlu, ilçede bal üreticilerine verilen desteğin diğer sektörlerde de hayata geçirilmesi için kooperatifleşmenin gereğine vurgu yaparak, “Birlik olun, sizi desteklememiz için bize fırsat verin. Siz bir adım atın, biz size koşalım” diye konuştu.

Bu haber ilgini çekebilir ->  Başkan Tugay Kültürpark’ta çocuklarla bir araya geldi
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.