Sevgi Sokağa Taştı

Sevgi Sokağa Taştı
  • 14 Şubat 2016 10:03

‘Sevgi Yolu’nda Hayat, Sokakta Aşk Var’ adlı etkinlik yağmurlu havaya rağmen büyük ilgi gördü. Sevgililer Günü’nü kutlayan çiftler rengarenk ışıklarla süslenen Sevgi Yolu’nda buluştu. Etkinlikte genç sevgililerin yanı sıra evliliklerinin 40. yılını kutlayanlar da vardı. Sokağa yerleştirilen kalp şeklindeki balonlar, ağaçlara asılan aşk şiirleri dikkat çekerken, aşıklar için hazırlanan özel fotoğraf köşeleri de büyük ilgi gördü. Çiftler bol bol selfie çektirdi.

Sevgi Sokağa Taştı

SEVGİ SOKAĞA TAŞTI

Sevgililer için özel hazırlanan ‘Seviyorsan gel konuş bence’ köşesinde, çiftler birbirlerine aşklarını ilan ederken, ‘Seviyorsan gel yaz bence’ panosu da sevgisini dile getirmekte zorlananların akınına uğradı. Dev pano sevgi sözcükleriyle doldu taştı. Sevginin sokağa taştığı gecede gurup Punta sevilen aşk şarkılarını seslendirdi.

Sevgi Sokağa Taştı

Etkinliğe katılanlar aşklarını yağmur altında söylenen şarkılar eşliğinde yaşadı. Gece de dev kalp önünde gerçekleştirilen canlı heykel performansı da büyük ilgi gördü. Aşıkların yanı sıra sokaktan geçenler de iki aşık çifti canlandıran oyuncularla bol bol fotoğraf çektirdi.

 

 

Bu haber ilgini çekebilir ->  Sığacık’ta yat limanı protestosu
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.