Şengül: “İzmir halkı, böylesine sığ ve basit söylemlere prim vermez”

Şengül: “İzmir halkı, böylesine sığ ve basit söylemlere prim vermez”
  • 18 Şubat 2019 15:53

AK Parti İzmir İl Başkanı Aydın Şengül, partisinin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Nihat Zeybekci’ye yönelik “ithal aday” açıklamasında bulunan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na yanıt verdi. Başkan Şengül, “Sayın Kılıçdaroğlu, İzmir’de ithal birini görmek istiyorsa aynaya baksın. Milletvekili olduğu İzmir’e kaç defa geldi, şehrin hangi sorunundan haberi var? Sayın Kılıçdaroğlu İzmir’i biraz tanısa, İzmir halkının böylesine sığ ve basit söylemlere asla prim vermeyeceğini de bilirdi” dedi.
İzmir’in mevcut sorunlarının çözümü ve geleceğinin, CHP’yi ilgilendirmediğini söyleyen Başkan Şengül, “Biz, İzmir için ‘proje’, ‘hizmet’ ve ‘yatırım’ diyoruz. Şehrin gelecegi için çalışıyor, neler yapılması gerektiğinin üzerinde duruyoruz. Biz bunları düşünürken, Sayın Kılıçdaroğlu’nun gündemi ise, adayın nereli olduğu. İşte İzmir’e verdikleri değer, İzmir’deki siyaset anlayışları bu. Gerçekten çok yazık. Bunu zaten İzmir halkı da görüyor ve en iyi şekilde değerlendiriyor. Adayımız Sayın Nihat Zeybekci, Ege kültürüne sahip, bu bölgenin insanı. Ona ‘ithal’ demek abesle iştigaldir. En iyi İzmirli, şehre en iyi hizmet edendir. Sayın Zeybekci, Ekonomi Bakanlığı döneminde de İzmir’in önünü açan birçok adım attı, şehrimize destek oldu. İnşallah 31 Mart’tan sonra da belediye başkanı olarak İzmir’e hizmet etmeye devam edecek” dedi.

Şengül: "İzmir halkı, böylesine sığ ve basit söylemlere prim vermez"

İL SEÇİM KURULU’NA BAŞVURU YAPILDI

Öte yandan AK Parti İzmir İl Başkanlığı, Nihat Zeybekci’nin Büyükşehir Belediye Başkan adaylığı için İl Seçim Kurulu’na resmi başvuruda da bulundu. İl Başkanı Aydın Şengül, dün (Pazar) saat 12.46 itibariyle başvuru evrakını Seçim Müdürü Nezahat Özden Çolak’a teslim etti.

Bu haber ilgini çekebilir ->  Saime Bucaklıoğlu ulaşım projelerini açıkladı
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.