Şehitlerine sahip çık Başkan!

Şehitlerine sahip çık Başkan!
  • 20 Ekim 2016 09:05

Geçtiğimiz 18 Mart’ta Çanakkale Zaferi’nin 101. yıl dönümünün Karşıyaka’daki kutlamalarında bir dizi etkinlik gerçekleştirilmişti. İzmir Körfezi’nin en büyük bayrağının göndere çekilmesinin yanısıra Çanakkale’de şehit olan Karşıyakalılar anısına oluşturulan ‘Anıt Kaya’ da törenle açılmıştı. 18 Mart 2016’da oluşturulan ve üzerinde Çanakkale Savaşı’nda şehit olan Karşıyakalılar’ın adının yazdığı levhaların tahrip edilmesi görenlerin içini sızlattı. Şehitlerin adının yazılı olduğu levhaların bazılarında tahrbat olduğu ve levhaların kaplamalarının söküldüğü görüntülendi.

Karşıyaka Belediyesi’nin yaptırdığı Anıt Kaya’daki tahribata vatandaşlar da duyarsız kalmadı. Mavişehir’deki Denizkızı Parkı’nda bulunan Anıt Kaya’daki tahribata dikkat çeken Karşıyakalılar, belediyenin dönemsel olarak burayı denetlemesi gerektiğine vurgu yaptılar. Özellikle bu bölgede, sahilde  alkol tüketiminin oldukça yaygın olduğunu ve alkol alan şahısların bu tahribata sebep olduğunu düşünen vatandaşlar Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar’ı bu konuda tedbir almaya davet ettiler. Vatandaşlar bunun yanı sıra bölgede kameralı bir denetim sisteminin gerekliliğini de dile getirdiler.

Kaynak: Medya Ege

Bu haber ilgini çekebilir ->  Karabağlar’da yarınların meclisi bugün kuruldu
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.